Udvikling af it, der giver værdi

Bankdatas mål er at give vores ejere en merværdi, så de gennem øget konkurrencekraft og effektivitet står godt rustet til markedet. Derfor er det gode og tætte samarbejde mellem pengeinstitutterne og Bankdata særdeles vigtigt.

Alt det it en bank har brug for
Vi udvikler alt det it en bank har brug for: fra tidsbesparende rådgivningsværktøj til en lang række selvbetjeningsløsninger som pengeautomater, Netbank, mobilbank, integrationer til NemID og MobileyPay samt alle mulighederne i elektronisk underskrift-løsningerne, der giver vores kunder de optimale muligheder i højeste kvalitet.

Et meget tæt samarbejde
Udviklingen sker i et særdeles tæt samarbejde med pengeinstitutterne, der sidder med i udviklingen, hvor de er med til at stille krav og gennemprøve løsningerne.

Fælles løsninger til alle
Fordelen ved at udvikle på en fælles datacentral er, at alt udvikles til alle, så lovgivning og reguleringer håndteres af Bankdata, der følger med i udviklingen, så vi rettidigt kan gøre vores systemer klar. 

De bedste muligheder for at drive forretning
Bankdata søger de tekniske udfordringer, skaffer sig viden om nye teknologier og udnytter i højere og højere grad bagved liggende data til at forbedre udviklingen, der i sidste ende giver vores kunder de bedste muligheder for at drive forretning.