Arkitekt til mobil- og netbanks platform

Er du erfaren arkitekt, eller udvikler, der drømmer om at prøve kræfter med rollen som arkitekt? Så har vi en spændende mulighed, hvor du kan være med til at drive udviklingen for Bankdatas Mobil- og Netbanks platform.

Lokation: Silkeborg

Arkitekt til mobil- og netbanks platform

Er du stærk kommunikativt, og kan du lide at være sparringspartner til teknisk design af løsninger, så er denne stilling noget for dig.

 

Din rolle
Som arkitekt for vores platform teams, vil du udnytte din brede viden omkring udvikling og arkitektur til at drive vores mobil- og netbanks platform fremad, samt have sparring med de teams og udviklere, der bygger løsningen. 

Du vil i Bankdata blive tilknyttet centrale teams omkring platformen, og du vil opleve at have stor indflydelse og vil sammen med andre dygtige kollegaer sætte retningen for vores digitale bank i de kommende år.

Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata.
 

Snak med en arkitekt: Hvis du vil snakke med en af vores arkitekter, kan du kontakte Kim Kjær Fiedler på  og 30 28 22 52. 


Arkitekt i Bankdata
Som arkitekt vil du blive tilknyttet 2-3 udviklingsteams, som du vil være sparringspartner for i teamets tekniske design af løsninger. Samtidig vil du sammen med vores andre dygtige arkitekter være med til at planlægge den tekniske vision for hele platformen.

Det er vigtigt, at du holder af at løse tekniske komplekse problemer sammen med andre mennesker, og at du er stærk til at kommunikere dine holdninger. Har du allerede stiftet bekendtskab med ”The Architect Elevator” har du et godt billede på jobbet.

Din personlige udvikling er vigtigt for os, og derfor er det også vigtigt, at du har lyst til at følge med når det kommer til de nyeste engineering practices og lignende.

Vi arbejder efter DevOps principperne og tror på selvkørende teams. Du vil derfor opleve stor indflydelse på dine teams’ arbejde og på de løsninger vi laver. Det er vigtigt for os, at alle er holdspillere og nyder at løse problemer sammen.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

 • Erfaring med agil softwareudvikling
 • Erfaring med at kommunikere teknisk design både mundtlig og på skrift
 • Erfaring med kravsafklaring med domænespecialister, forretning og Product Owners
 • Erfaring med native eller hybrid apps
 • Erfaring og kærlighed til webudvikling og webarkitektur
 • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger
 • Kan holde humøret højt, også når der er travlt

derudover vil det være en fordel, hvis du har: 

 • Kendskab og tro på DevOps principperne
 • Erfaring med microservices og domain-driven-design
 • Viden eller erfaring med med microfrontend arkitektur
 • Viden om CI/CD

 

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan rettes til Manager Nikolas Bram på og 24 77 01 58, eller Arkitekt og Manager Kim Kjær Fiedler på  og 30 28 22 52.

Søg stillingen - Ansøgninger vurderes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Velkommen til Bankdata

Bankdata er en af landets største IT-arbejdspladser med over 900 ansatte og er ejet af otte pengeinstitutter. Bankdata leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor, som med andre ord betyder, at alle de IT-løsninger som vores pengeinstitutterne har behov for leveres af Bankdata. Virksomheden har hovedkontor i Fredericia og tilhørende udviklingscentre i både Silkeborg og Aarhus. Din primære arbejdsplads vil være på kontoret i Silkeborg.

 

Yderligere informationer

Som ansat i Bankdata har du bl.a. en 36 timers arbejdsuge, 6 ugers betalt ferie og 5 omsorgsdag, se alle Bankdata medarbejderfordel her og lære mere om vores virksomhed og livet i Bankdata.

Følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/bankdata/