Arkitekt til mobil- og netbanks platform

Er du erfaren arkitekt, eller udvikler der drømmer om at prøve kræfter med rollen som arkitekt? Så har vi en spændende mulighed, hvor du kan være med til at drive udviklingen for Bankdatas Mobil- og Netbanks platform.

Lokation: Aarhus

Arkitekt til mobil- og netbanks platform

. Er du stærk kommunikativ og kan du lide at være sparringspartner til teknisk design af løsninger, så er denne stilling noget for dig.

Din rolle

Som arkitekt for vores platform teams, vil du udnytte din brede viden omkring udvikling og arkitektur til at drive vores mobil- og netbanks platform fremad, samt have sparring med teams og udviklere der bygger løsningen. 

Du vil i Bankdata blive tilknyttet centrale teams omkring platformen og du vil opleve at have stor indflydelse og vil samme med andre dygtige kollegaer, sætte retningen for vores digitale bank i de kommende år.

Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata.
 

Snak med en arkitekt: Hvis du vil snakke med en af vores arkitekter, kan du kontakte Kim Kjær Fiedler på  og 30 28 22 52. 


Arkitekt i Bankdata

Som arkitekt vil du blive tilknyttet 2-3 udviklingsteams, som du vil være sparringspartner for i teamets teknisk design af løsninger. Samtidig vil du sammen med vores andre dygtige arkitekter være med til at planlægge den tekniske vision for hele platformen.

Det er vigtigt at du holder af at løse teknisk komplekse problemer sammen med andre mennesker og at du er stærk til at kommunikere dine holdninger. Har du allerede stiftet bekendtskab med ”The Architect Elevator” har du et godt billede på jobbet.

Din personlige udvikling er vigtigt for os, derfor er det også vigtigt at du har lyst til at følge med når det kommer til nye Engineering practices og lignende.

Vi arbejder efter DevOps principper og tror på selvkørende teams. Du vil derfor opleve stor indflydelse på teams arbejde og på de løsninger vi laver. Det er vigtigt for os, at alle er holdspillere og nyder at løse problemer sammen.

Vores forventninger til dig
 

Vi forventer at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

 • Erfaring med agile softwareudvikling
 • Erfaring med at kommunikere teknisk design både mundtlig og på skrift
 • Erfaring med kravs afklaring med domæne specialister, forretning og PO’er
 • Erfaring med native eller hybrid apps
 • Erfaring og kærlighed til web udvikling og web arkitektur
 • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger
 • Kan holde humøret højt også når der er travlt

 

og det vil være en fordel, hvis du har: 

 • Kendskab og tro på DevOps principper
 • Erfaring med micro services og domain-drive-design
 • Viden eller erfaring med med micro frontend arkitektur
 • Viden om CI/CD

 

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan rettes til Manager Nikolas Bram på og 24 77 01 58, eller til Arkitekt og Manager Kim Kjær Fiedler på  og 30 28 22 52.

Søg stillingen - Ansøgninger vurderes løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.