Bliv Senior Manager for to high-performing udviklingsteams og vær med til at bygge verdensklasse softwareløsninger som vores kunder elsker!

Er du en passioneret og erfaren Manager, der leder efter en spændende mulighed for at gøre en reel forskel? Trives du i et højt tempo i et dynamisk miljø, og elsker du at bygge innovative softwareprodukter, der løser virkelige problemer for vores kunder?

Lokation: Silkeborg

Bliv Senior Manager for to high-performing udviklingsteams og vær med til at bygge verdensklasse softwareløsninger som vores kunder elsker!

Hvis ja, så vil vi elske at have dig på vores team som Senior Manager.
Du vil komme til at spille en afgørende rolle i at forme vores kultur, drive innovation og levere produkter af høj kvalitet, der begejstrer vores kunder.

 

Fremtidens digitale løsninger indenfor investering og pension
Vi søger en ny leder til vores udviklingsområde Wealth and Investments (WEI), hvor vi arbejder med at skabe fremtidens digitale investerings- og pensionsunivers. Vi anvender en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe relations skabende selv- og medbetjente løsninger i forbindelse med investering og pension. Dette er til gavn for både vores medlemsbanker og deres kunder.

Vi bygger på en platform, der baserer sig på microservices og micro frontends. Vi praktiserer, så vidt det er muligt produkt teams, der har et end-to-end ejerskab over deres del af domænet. Som leder, får du ansvaret for 2 udviklingsteams. Det betyder, at du har ansvaret for, at dine teams leverer gode værdiskabende løsninger af høj kvalitet. Samtidig sikrer du, at de udvikler deres faglige kompetencer og trives socialt.

I rollen som leder i Wealth and Investment (WEI) spiller du en afgørende rolle i at lede to teams med nogle af vores mest talentfulde softwareudviklere og være med til at fremme en kultur med fokus på autonomi, ansvarlighed og tillid samtidig med, at du fremmer kontinuerlig læring og forbedringer. Dine primære ansvarsområder inkluderer at understøtte dine teams tekniske retning, sikre at vores udviklingsindsats er rettidig og med rette kvalitet, samt at dine teams er motiverede, udfordrede og bevæger sig mod deres egne professionelle udviklingsmål.

 

Holdet du bliver en del af…

Udover at stå i spidsen for dine egne teams, bliver du også en del af et stærkt lederteam i Wealth and Investments (WEI), hvor vi samarbejder og løfter i flok, og hvor vi ser det som en fælles opgave at lede området mod vores mål.

Hos os sætter vi pris på en åben kommunikation, gennemsigtighed og teamwork. Vores ledere arbejder tæt sammen om at sætte retning, træffe beslutninger og sikre, at vi leverer værdi til vores kunder.

I rollen vil du have mulighed for at arbejde tæt sammen med en talentfuld og erfaren gruppe af kollegaer på tværs af organisationen, bl.a. UX, forretningen og andre team managers. Du vil samarbejde med disse tværfunktionelle teams for at udvikle en fælles vision for vores produkter, prioritere funktioner og initiativer og sikre, at vores tekniske bestræbelser er afstemt med Bankdatas overordnede strategi og mål.

Som en del af ledelsesteamet vil du også have mulighed for at bidrage til vores engineering culture og forme den måde, vi arbejder på som team. Du vil spille en vigtig rolle i at definere og implementere best-practices for softwareudvikling, test og levering, samt udviklingen af vores udviklere.

 

Hvad kommer du til at lave…

 • Lede og udvikle high-performance teams, i en udfordrende og teknisk kompleks kontekst.
 • Hjælpe med at sikre, at vi lykkes med vores ambitiøse strategi for Wealth and Investments over de kommende år.
 • Definere og implemente best practices inden for software development, herunder kodestandarder, testmetodologier og kvalitetssikringsprocesser.
 • Samarbejde om at definere og drive den tekniske dagsorden for investerings- og pensionsområdet på tværs af interne såvel som eksterne teams.
 • Kommunikere vores strategi og planer på tværs af interessenter på Bankdata og hos vores medlemsbanker.
 • Sætte retning for udviklingsteams og hjælpe dem med at lykkes på kort- og lang bane.
 • Samarbejde med Product Owners og forretningsinteressenter om at skabe indsigt, prioritere og sikre det forventede outcome.
 • Sammen med resten af lederteamet for området, at sikre den rette strategi for Wealth and Investments.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er teknisk stærk og har god forståelse for, hvordan man udvikler og skaber succesfulde agile software teams. Det er vigtigt, at du både kan lede den agile-, personale- og tekniske dagsorden for dine teams, og at du er tæt på dine medarbejdere. Du skal være stærk kommunikativt og være tæt på nøgle-interessenter omkring dine teams, så du formår at skabe de rette rammer for dine folk.

Konkret forventer vi, at du:

 • Har erfaring med at lede og udvikle succesfulde agile software teams, og alt efter behov kan spille flere roller omkring teamet, så som teknisk leder, agil coach og personaleleder.
 • Er hjemme i moderne softwareudvikling og har succesfuld erfaring med DevOps principper, microservice arkitektur og Site Reliability Engineering.
 • Kendskab til best practice og værktøjer inden for continuous integration og continuous delivery (CI/CD).
 • Er stærk kommunikativt og kan formidle svære komplekse problemstillinger, så alle kan forstå dem.
 • Formår at inspirere og motivere både udviklingsteams og forretningsinteressenter.
 • Kan sætte og ikke mindst opnå ambitiøse mål.
 • Brænder for at tiltrække, lede og udvikle dygtige medarbejder og få dem til at lykkes i stærke teams.
 • Ved hvordan man laver moderne datadrevet produktudvikling.

 

Praktik

Dine teams vil sidde i Silkeborg, men du vil komme til at samarbejde med teams på tværs af Bankdatas kontorer i Aarhus og Fredericia.
Spørgsmål kan rettes til Area Lead for Wealth and Investments – Kenneth Fiil på kfi@bankdata.dk eller +45 31 27 17 05

Der inviteres løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Lidt om Bankdata

Vi er en moderne IT-virksomhed med 900 medarbejdere, der er ejet af 8 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.