Brug din solide cloud-ekspertise som domænearkitekt i Bankdata

Vil du have en nøglerolle i at gøre vores cloud-rejse til en succes – både for os selv og vores kunder? I denne rolle får du muligheden for at være en del af strategiarbejdet, rammerne og arkitekturretningen for cloud i Bankdata.

Lokation: Aarhus

Brug din solide cloud-ekspertise som domænearkitekt i Bankdata

”Du bliver en del af en spændende rejse hvor vi både arbejder med Azure og muligheden for andre cloud providers. Dine gode idéer og input kommer til at gøre en forskel for modningen af cloud i Bankdata, når du bliver en del af vores team” fortæller Trine Vestergaard Hennessy, leder af Cloud Center of Excellence og initiativleder for Bankdatas must-win-battle ”Move to Cloud”.


Få plads blandt andre erfarne cloud-specialister

Du bliver en del af vores Cloud Center of Excellence, hvor vi blandt andet er ansvarlig for at understøtte Bankdata i vores move-to-cloud-rejse samt vores medlemsbanker i deres cloud-rejse. Herunder har vi et tæt samarbejde med vores udviklerteams, hvor vi står for rådgivning og governance indenfor cloud-området.

I teamet sidder vi i dag 3 i Fredericia og er ved at bygge vores base op i Aarhus. Der er tæt samarbejde på tværs af lokationerne online, plus fysisk samling, når det giver mening. Vi er i dag 2 senior cloud specialists samt 1 anden domænearkitekt, som du får et særligt tæt samarbejde med.

”Vi er i gang med at udvide teamet. Du kan derfor både glæde dig til nye kolleger, ligesom du er med til at samle os alle omkring vores faglighed,” siger Trine.


Vær med til at sikre en smidig move-to-cloud-proces

Du kan se frem til en hverdag, hvor du står for at afklare behov, krav og løsninger samt business cases sammen med vores brugere og interessenter. Det betyder, at du designer pre-approved best practice templates og understøtter automatisering.

Herudover får du også ansvar for at:

  • drive cloud-adoption ved at hjælpe teams med at komme i cloud, herunder onboarding, design, viden og rådgivning
  • skabe forankring af cloud capabilities i Bankdata, herunder kompetencer, processer, dokumentation m.m. i samarbejde med dit team
  • etablere self-service på specifikke templates
  • øge vores developer experience via skarp platform engineering og samarbejde – både med vores platform-team samt de udviklerteams, som laver softwareløsningerne
  • støtte op om den daglige drift, herunder holde øje med alerts, dashboards, m.m. 


Et åbent og samarbejdsvilligt team

Du bliver en del af et team, hvor det gode samarbejde er i højsædet, ligesom du kan blive en del af vores mange forskellige medarbejderfællesskaber i virksomheden – lige fra sport til mad.

I teamet arbejder vi agilt, så vi følger løbende op på opgaver, leverancer og prioriteringer, og du får selv stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din dag og dine opgaver. Samtidig får du også de bedste fleksible vilkår, bl.a. mulighed for at arbejde hjemmefra i løbet af ugen efter aftale.


Erfaren arkitekt med growth mindset og styr på Cloud technologi nu og i fremtiden

Som person bringer du en stabil energi. For du er en teamplayer, der tager ansvar og sætter en ære i at være med til at sætte retningen, så vi når vores fælles mål. Samtidig er du nysgerrig på forretningens behov, så du også er åben overfor at se på nye retninger undervejs, når muligheden byder sig.

Og så forestiller vi os, at du:

  • har en relevant videregående uddannelse inden for IT
  • har solid erfaring indenfor cloud i bred forstand
  • kan skabe en stærk arkitektur samt overblik over IT-sammenhænge i stacken
  • taler og skriver dansk og engelsk.Interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.  

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte senior manager Trine Vestergaard Hennessy på +45 2069 4459.

Vi glæder os til at høre fra dig. 
 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.
 

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.