Cloud Engineer - Vær med til tage vores cloud-setup til det næste niveau

Er du vores nye cloud engineer, der skal hjælpe vores mange udvikler-teams med at lykkes i cloud?

Lokation: Aarhus

Cloud Engineer - Vær med til tage vores cloud-setup til det næste niveau

Kom og bliv en del af vores cloud-rejse
Du bliver en del at et team på 4, der hver dag varetager vores Azure infrastruktur og hjælper teams med alt der rimer på cloud. I Bankdata har cloud længe været i fokus – og nu er vi klar til at tage cloud næste skridt ud i organisationen. Vi håber, at du vil være med!

 

Et incubator-team med en spændende cloud-fremtid
Fra vores kontor i Aarhus arbejder du tæt med 4 skarpe kolleger – fra domænearkitekter til ingeniører – der udgør vores Cloud Center of Excellence. Vi har ansvaret for Bankdatas Azure cloud-platform, som vi videreudvikler løbende.

De sidste 4 år har vi opbygget et solidt cloud-setup i en startup-funktion, som nu også løser både drifts- og supportopgaver. Vi arbejder desuden ud fra agile metoder i en dynamisk hverdag, hvor vi sparrer og videndeler på tværs.

”Vi har virkelig arbejdet for at sikre ”cloud done right”. Så du kommer ind et sted, hvor der er styr på fundamentet – og nu kan du være med til det sjove i at tage det til næste niveau,” siger Trine Vestergaard Hennessy, senior manager, Cloud Center of Excellence.

 

Fra konstruktive reviews til understøttelse af cloud-behov                                      
I din nye hverdag bliver du en vigtig spiller i vores ”Move to cloud”-initiativ, som er et tværgående strategisk projekt, der både involverer dit eget team plus interne og eksterne ressourcer.

Din hverdag bliver derfor meget proaktiv, og du:

  • er direkte involveret i vores cloudinitiativer med både en støttende og hands-on rolle
  • deltager i møder med kolleger, afdækker behov og definerer, hvordan vi understøtter dem bedst i løsningen
  • uddanner dine kolleger og hjælper dem med at udvikle deres ekspertise på cloud-løsningen.

”Her er du med til at sikre, at der tænkes cloud fra start i arkitektur og design og at vi får alle cloud fordelene med ud i alle dele af Bankdata,” uddyber Trine.

 

Store ambitioner, stærkt samarbejde og fede karrieremuligheder
Som et led på denne cloud-rejse får du en masse spændende udviklingsmuligheder. Du kan både arbejde dybt teknisk og blive en meget værdifuld subject matter expert. Eller du kan arbejde med transformation og digitalisering og blive cloud-implementeringsmæssig ekspert – eller noget helt tredje.

Herudover kan du også se frem til at blive en del af et team, hvor der er plads til en god portion grin og værkstedshumor. Og som en af vores cloud-specialister indgår du ligeværdigt i teamet, hvor du naturligvis får en god og grundig introduktion til Bankdata og vores eksisterende cloud-arbejde.

 

En åben tilgang og helt skarp på cloud-løsninger
Som person falder det dig naturligt at kommunikere åbent, positivt og konstruktivt. Du mestrer derfor at lytte for at forstå intentionen fra dine kolleger og samarbejdspartnere samtidig med, at du kan stå fast, når det kræves.

Herudover har du forståelse for, at forandringsprocesser tager tid og ser det som din fineste opgave at formidle forretningsværdien og hjælpe til, hvor du kan.

Udover dette forestiller vi os, at du:

  • har en relevant IT-uddannelse, fx som datalog eller lignende
  • har erfaring som fx IT-konsulent og hands-on erfaring med cloud-løsninger
  • besidder et godt kendskab til infrastructure as code og MS Azure
  • taler og skriver dansk og engelsk

Er du klar til at blive en del af vores cloud-rejse?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte senior manager – Cloud Center of Excellence, Trine Vestergaard Hennessy på: +45 20694459.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.