Cloud Solution Specialist til Cloud Center of Excellence – gør vores cloud-rejse til en succes

Kunne du tænke dig at omsætte din viden om cloud-teknologi til konkrete mål? Og vil du være en del af et stærkt team i overgangen fra en startup-følelse til deciderede enterprise-class services i cloud – og på den måde virkelig sætte dit præg på vores fremtidige cloud-løsninger?

Lokation: Silkeborg / Aarhus

Cloud Solution Specialist til Cloud Center of Excellence – gør vores cloud-rejse til en succes

I Bankdata har cloud længe været i fokus – og nu er vi klar til at tage cloud næste skridt ud i organisationen. Vi håber, at du vil være med!

 

Et incubator-team med en spændende cloud-fremtid

Fra vores kontor i Østjylland arbejder du tæt med 4 skarpe kolleger – fra domænearkitekter til ingeniører – der udgør vores Cloud Center of Excellence. Vi har ansvaret for Bankdatas Azure cloud-platform, som vi videreudvikler løbende.

De sidste 4 år har vi opbygget et solidt cloud-setup i en startup-funktion, som nu også løser både drifts- og supportopgaver. Vi arbejder desuden ud fra agile metoder i en dynamisk hverdag, hvor vi sparrer og videndeler på tværs.

 

”Vi har virkelig arbejdet for at sikre ”cloud done right”. Så du kommer ind et sted, hvor der er fuldstændig styr på hele fundamentet – og nu kan du være med til det sjove i at tage det til næste niveau,” siger Thomas Tolborg, vice president – Cloud, Enterprise Architecture & Data.

 

Fra konstruktive reviews til understøttelse af cloud-behov                                                             

I din nye hverdag bliver du en vigtig spiller i vores ”Move to cloud”-initiativ, som er et tværgående strategisk projekt, der både involverer dit eget team plus interne og eksterne ressourcer. Din hverdag bliver derfor meget proaktiv, og du:

  • er direkte involveret i vores cloud-initiativer som både en støttende og hands-on funktion
  • deltager i møder med kolleger, afdækker behov og definerer, hvordan vi understøtter dem bedst i løsningen
  • uddanner dine kolleger og hjælper dem med at udvikle deres ekspertise på cloud-løsningen.

 

”Her er du med til at udfordre den traditionelle måde at lave IT-infrastruktur og -arkitektur på. For du er med til at sikre, at de initiativer, der bliver sat i gang, også bliver fulgt til dørs,” uddyber Thomas.

 

Store ambitioner, stærkt samarbejde og fede karrieremuligheder

Som et led på denne cloud-rejse får du en masse spændende udviklingsmuligheder. Du kan både arbejde dybt teknisk og blive en meget værdifuld subject matter expert. Eller du kan arbejde med transformation og digitalisering og blive cloud-implementeringsmæssig ekspert – eller noget helt tredje.

Herudover kan du også se frem til at blive en del af et team, hvor der er plads til en god portion grin og værkstedshumor. Og som en af vores cloud-specialister indgår du ligeværdigt i teamet, hvor du naturligvis får en god og grundig introduktion til Bankdata og vores eksisterende cloud-arbejde.

 

En åben tilgang og helt skarp på cloud-løsninger

Som person falder det dig naturligt at kommunikere åbent, positivt og konstruktivt. Du mestrer derfor kunsten i at lytte for at forstå intentionen fra dine kolleger og samarbejdspartnere – samtidig med, at du kan stå fast, når det kræves.

 

Herudover har du forståelse for, at forandringsprocesser tager tid, ligesom du ser det som din fineste opgave at formidle forretningsværdien og hjælpe til, hvor du kan. Udover dette forestiller vi os, at du:

  • har en relevant IT-uddannelse, fx som datalog eller lignende
  • har erfaring som fx IT-konsulent og hands-on erfaring med cloud-løsninger
  • besidder et godt kendskab til infrastructure as code og MS Azure
  • taler og skriver dansk.

 

Er du klar til at blive en del af vores cloud-rejse?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vice president – Cloud, Enterprise Architecture & Data Thomas Tolborg på: +45 2121 5424. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.