Data Engineer til agilt produkt-team

Er du den Data Engineer, vi søger til et nyetableret agilt produktteam på 7 kollegaer, der bygger fremtidens digitale indberetning til myndighederne?

Lokation: Silkeborg

Data Engineer til agilt produkt-team

Nyudvikling af vores Økonomi- og Risikoplatform
Vi arbejder med Moody's Analytics Banking Cloud, der er en indberetningsportal, der skal dække vores 8 medlemsbankers ambitioner om at lave effektive indberetninger og rapporteringer, og samtidig understøtte dem i deres individuelle forretningsmodeller. Området dækker over en lang række risikoindberetninger, herunder bl.a. kredit-, likviditet- og markedsrisiko.

Du kommer til at arbejde med Bankdatas nyeste værktøjer og platforme, og du får sammen med dit team indflydelse på nyudviklingen af vores Økonomi og risiko platform i Microsoft SQL on-premise, hvor vi kontinuerligt arbejder på at optimere platformen gennem bedre monitorering, datamodellering, optimering af kørselsafvikling og automatisering af processer.

Som Data Engineer vil du i tæt samarbejde med teamet også have ansvar for at flytte og behandle det nødvendige datagrundlag fra mange forskellige kilder og frem til indberetningerne.

Du får foden indenfor finansiel IT, hvor vi leverer indberetninger til myndighederne, hvilket gør, at vi har et tæt samarbejde med banker og brugere, samt et godt kendskab til risikoområdet.

 

Komplekse opgaver i et DevOps miljø
I din hverdag kan du se frem til at:

 • Designe, udvikle og vedligeholde vores løsninger i Finance and Risk
 • Tænke løsninger i en større sammenhæng med fokus på arkitektur og compliance
 • Optimere og automatisere processer
 • Opbygge og fremme test setup
 • Reviewe kollegaers kode for at sikre høj kvalitet og samtidig optimere feedback og læring
 • Arbejde i retning af en cloudbaseret platform

Derudover arbejder vi efter DevOps-principperne og med et produkt, der hele tiden skal være tilgængeligt for vores kunder og svare hurtigt, når der indberettes. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for at arbejde med DevOps.


Du har en baggrund indenfor IT med en uddannelse som datalog, software engineer eller lignende og har samtidig kendskab til flere af følgende:

 • MSSQL, T-SQL og C#
 • SSIS
 • Powershell
 • Microsoft SQL Server Management Studio
 • Visual Studio
 • Sourcetree og bitbucket
 • Jenkins
 • Automatiserede tests
 • Datamodellering

 

Stort drive og videbegærlig person, der får opgaver afsluttet
Du har et stort drive og sætter din faglighed højt. Risikoområdet er præget af høj kompleksitet og meget afvekslende arbejdsopgaver, og du vil derfor blive inddraget i vores opgaver fra system- og forretningsanalyse til drift på vores on-premise SQL-platform eller i Moody’s Analytics Banking Cloud.

Vi vægter det derfor højt, at du er nysgerrig og ikke viger tilbage fra at kaste dig ud i nye opgaver. Ligeledes sætter du en ære i at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og med sans for at skabe relationer.

Vi lægger vægt på, at du kan udfordre os med din nysgerrighed og nye perspektiver, og at du samtidig kan agere sparringspartner og understøtte teamet i at sikre levering gennem afslutning af opgaver.

Du har muligvis erfaring fra en lignende stilling eller også har du mod på at lære de mange facetter af risikoområdet at kende.

 

Din personlige udvikling
Det er i princippet kun dig selv, der sætter grænserne for din egen udvikling i Bankdata. Vi sætter fokus på det hele menneske og investerer gerne i din udvikling i form af efteruddannelse og e-learning.

Vi får skræddersyet et personligt on-boarding program og sikrer, at der bliver taget godt hånd om din indflyvning og de mange spændende opgaver, der venter på dig.

 

Interesseret?
Spørgsmål kan rettes til Jess Bak, Senior Manager, Finance & Risk på jqb@bankdata.dk eller tlf. 22 25 61 41. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.