Engineering Manager - skab fremtidens digitale realkredit-univers

Er du Engineering Manager eller Tech Lead, som kan lede udvikling af tech-produkter og lede vores team mod succes?

Lokation: Aarhus

Engineering Manager - skab fremtidens digitale realkredit-univers

Vi søger en ny leder til vores udviklingsområde Mortgage Solutions (TK), der arbejder med at skabe fremtidens digitale realkredit-univers.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe relations skabende selv- og medbetjente løsninger i forbindelse med boligfinansiering. Dette er til gavn for vores medlemsbanker og deres kunder.

Vi bygger på en platform, der baserer sig på microservices og microfrontends. Vi arbejder i et udviklingsområde, hvor alle teams arbejder med samme heartbeat og indgår som et vitalt element i den fulde realkreditproces, når en kunde skal optage nyt lån eller refinansiere et eksisterende lån.

Motiverende og faglig leder for udviklingsteams

Som Manager får du personaleansvaret for 1 udviklingsteam. Det betyder, at du har ansvaret for, at dit team leverer gode værdiskabende it-løsninger af høj kvalitet, hvilket kræver stor teknisk indsigt og teknisk erfaring. Samtidig sikrer du, at de udvikler deres faglige kompetencer og trives socialt.

Holdet du bliver en del af

Udover at stå i spidsen for dit eget team, bliver du også en del af lederteamet i Mortgage Solutions (TK). Det betyder, at du med dine lederkollegaer forstår at samarbejde og løfte i flok. Det er et lederteam, hvor der er rig mulighed for at sparre med hinanden og sammen finde de bedste løsninger på de udfordringer, vi støder på.

Vi arbejder efter DevOps principperne i Bankdata og med et produkt, der hele tiden skal være tilgængeligt for vores kunder og svare hurtigt.

Hvad kommer du til at lave

 • Lede og udvikle dine udviklingsteams, i en udfordrerne og teknisk kompleks kontekst.
 • Hjælpe med at sikre, at vi lykkes med vores ambitiøse strategi for fremtidens digitale bank.
 • Samarbejde om at definere og drive den tekniske dagsorden for udviklingsplatformen på tværs af teams.
 • Kommunikere vores strategi og planer på tværs af interessenter på Bankdata og hos vores medlemsbanker.
 • Sætte retning for udviklingsteams og hjælpe dem med at lykkes på kort- og lang bane.
 • Samarbejde tæt med Product Owners og forretningsinteressenter om at skabe indsigt, prioritere og sikre det forventede outcome.
 • Sammen med alle kollegaer i området, videreudvikle en fantastisk tech-kultur, og skabe hænderne-over-hovedet dage.

Engineering Manager med fokus på ledelse & udvikling og erfaring med DevOps, Microservices og SRE

Vi forventer en produkt-orienteret manager med stærk teknisk baggrund indenfor softwareudvikling. Det er vigtigt, at du både kan lede den agile-, personale- og ikke mindst tekniske dagsorden med dit team, og at du er tæt på dine medarbejdere. Du skal være stærk kommunikativt og være tæt på nøgle-interessenter omkring dit team, så du formår at skabe de rette rammer for dine folk.

Konkret forventer vi, at du:

 • Har erfaring med og brænder for at tiltrække, fastholde, lede og udvikle dygtige medarbejdere og få dem til at lykkes i high-performance agile software teams.
 • Er hjemme i moderne softwareudvikling og har succesfuld erfaring med DevOps principper, microservice arkitektur og Site Reliability Engineering.
 • Formår at inspirere og motivere både udviklingsteams og forretningsinteressenter.
 • Ved hvordan man laver moderne datadrevet produktudvikling.

Den perfekte Engineering Manager er også problemløser, der kan tage ansvar for at løse komplekse tekniske udfordringer og sikrer, at opgaverne overholder tidsplanen og har den rette kvalitet.

Praktisk info

Dit team vil sidde i Aarhus, men du vil komme til at samarbejde med teams på tværs af Bankdatas kontorer i Silkeborg og Fredericia.
Spørgsmål kan rettes til Area Lead for Mortgage Solutions (TK) - Carsten Mengel Læsø på 
[email protected]

Der inviteres løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.