Full-stack Software Developer – med Java og Angular kompetencer

Vi bygger fremtidens digitale bank. Og det betyder, at vi skal arbejde med de nyeste teknologier og værktøjer. Det betyder også, at nogen skal lære os det – er det dig?

Lokation: Aarhus

Full-stack Software Developer – med Java og Angular kompetencer

Så bliv en del af et nyt team i Bankdata, hvor du får fantastiske kolleger, socialt sammenhold og gode muligheder for at udvikle dig, alt sammen i en moderne virksomhed med moderne rammer. 

 

Vær med til at skabe fremtiden for dine kollegaer
Du bliver en del af et team med 5 Software Developers og en Product Owner, der har base på vores store, åbne kontorer i Aarhus. Her bliver du en vigtig del af at bygge teamet op og definere, hvordan det skal spille sammen med resten af Bankdata.

Teamets opgave er at løbe forrest, når tingene skal moderniseres. Vi vil være en af drivkræfterne bag at fremtidssikre virksomheden, når vi sørger for, at vores nye værktøjer bliver implementeret gnidningsfrit, og at vores 60+ udviklere i både Aarhus og Fredericia er klædt på til at bruge dem godt og effektivt.

 

Ekspert i både at kortlægge og kode
Dine opgaver varierer meget, og 2 dage vil sjældent være ens. Nogle dage vil du sidde med i en vejledende rolle i arbejdsgrupper sammen med de andre udviklere, hvor du altid har virksomhedens langsigtede strategi med i tankerne. Andre dage vil du selv sidde og skrive API’er, SPA’er eller andre kodeopgaver.

Som go-to ekspert på implementering og brug af vores nyeste værktøjer sidder du altid klar til at hjælpe dine kolleger, både på Teams og over telefonen. Derudover vil der være månedlig rejseaktivitet til Fredericia, hvor en stor del af vores udviklere sidder.

 

Plads og tid til at dygtiggøre dig
Vi ved, at når du bliver bedre, så gør vi også. Derfor har vi i Bankdata stillet masser af uddannelsesressourcer til rådighed, og 10-15 % af din tid er som regel øremærket til træning og kompetenceudvikling.

Vi opererer jo på tværs af virksomheden i mange forskellige arbejdsgrupper og med vidt forskellige værktøjer. Det giver rigtig gode muligheder for at prøve forskellige udfordringer og udvikle sine kompetencer,” fortæller Senior Manager Nichlas Busch Nørgaard.

Når det ikke handler om arbejde, er der masser af plads til det sociale. Vi har fx julefrokoster, sommerfester og forskellige personaleforeninger for alt fra vin og brætspil til sport og e-sport.

 

Kodeconnaisseur og menneskekender
Samarbejde og servicegen er 2 af dine spidskompetencer, og du elsker at skabe konsensus. Selvom du har næsen i koden, har du samtidig overblik og er ikke bange for at tænke lidt ud af boksen. Og så er du dygtig til at tage det komplekse og formidle det til både dine medspecialister og diverse lægfolk.

Vi ser gerne, at du er fullstack-udvikler. Og så forestiller vi os også, at du:

  • har en relevant uddannelsesbaggrund, måske som datalog, datamatiker, softwareudvikler eller lignende
  • har relevant arbejdserfaring, gerne fra en større virksomhed med en stor kodebase
  • har erfaring inden for nogle af de følgende: agil udvikling, byggepipelines og automatisering, DevOps, Rest API’er, Kubernetes, Microservices, Spring Boot, Azure og Angular.

 

Interesseret?
Så kontakt Senior Manager Nichlas Busch Nørgaard på +45 6077 5631 eller nbn@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

 

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 900 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor. Vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.