Infrastrukturarkitekt – sæt barren for vores nye infrastruktur

Har du hørt det? Der sker store ting i Bankdata. Og den står på omorganisering til den helt store guldmedalje.

Lokation: Fredericia

Infrastrukturarkitekt – sæt barren for vores nye infrastruktur

Så hvis du leder efter en legepla… arbejdsplads, hvor du får lov at sætte rammerne for en ny infrastruktur, er det nu, du skal blive hængende.

”Du kommer til at spille en hovedrolle i at gøre Bankdata retningssættende for IT-infrastruktur i finansverdenen,” fortæller Jesper Ballegaard, som bliver din nye leder.

Nyt område, ny infrastruktur

Vi skal i gang med at implementere Bankdatas fremtidige infrastruktur. Og her har vi ikke tænkt os at gå på kompromis med noget. Derfor har vi oprettet et helt nyt område: Infrastructure, Processes & Access.

Her har vi samlet de teams, der arbejder med infrastruktur, processer og access og sammen med deres 5 ledere, skal du skabe et ensartet koncept på tværs af cloud, Mainframe, netværk og Identity & Access – så vi understøtter effektiv udvikling (med inspiration i IaaS og Hyperscaler).

Vi har en samarbejdskultur, hvor vi er totalt åbne for alles indspark. Men det hele går ikke op i IT:

”Vi får også grinet sammen. I det hele taget er vi meget obs på at passe på hinanden,” fortsætter Jesper.

Du tegner rammerne for arkitekturen …

… og omdanner vores manuelle services til strømlinede self-serviceprodukter, der matcher udviklernes behov, via gennemskuelig infrastrukturservice.

De andre i lederteamet repræsenterer hver deres specialiserede team, mens du er det teknologiske anker, som sætter den teknologiske retning, faciliterer samarbejdet og understøtter implementeringen. Det er derfor dig, der:

  • definerer de teknologiske principper, vi skal arbejde efter, og sikrer, at det bliver gjort
  • sørger for, at dine tekniske kolleger snakker sammen
  • samler de forskellige tekniske mål og støtter ledelsen i eksekveringen
  • sikrer, at vi tilpasser vores produkter til dem, der skal bruge dem
  • letter udviklernes arbejde ved at implementere DevSecOps.

Som udgangspunkt forestiller vi os, at du får base i Fredericia. Men da du får et bredt samarbejde på tværs af hele organisationen, kommer du også til at være på kontorerne i Aarhus og Silkeborg – og vi er derfor åbne over for basen.

Infrastruktur-wiz og menneskekender

Fordi du forstår bredden i infrastruktur-setup’et og samtidig ved, hvordan man snakker med folk, ender vi op med et produkt, der imødekommer alles behov.

Og med din gode evne til at danne relationer lykkes du med at få forandringer implementeret på en måde, hvor alle føler sig set og hørt.

Og så har du:

  • flere års erfaring med udvikling og implementering af infrastruktur, gerne fra en større infrastrukturleverandør som fx Microsoft, Google, Amazon eller lign.
  • erfaring med at opbygge infrastruktur på tværs af flere forskellige teknologier.

Du er vores nye arkitekt, er du ikke?

Så send dit CV via linket nedenfor – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig.

Vi holder samtaler løbende og slår til, når den rette kollega dukker op.   

Har du spørgsmål til jobbet? Tag endelig fat i Vice President – Infrastructure, Processes & Access Jesper Ballegaard på 7924 2006 eller jbg@bankdata.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.