IT Engineer Internal IT, der brænder for god support og kundeservice

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer samt at yde god kundeservice, så er det dig, vi savner som vores nye kollega i Internal IT.

Lokation: Fredericia

IT Engineer Internal IT, der brænder for god support og kundeservice

Internal IT supporterer og vejleder ca. 900 medarbejdere fordelt på Bankdatas lokationer i Fredericia, Silkeborg og Århus.

Internal IT står over for en række spændende opgaver, da Bankdatas cloud strategi medfører introduktion af nye produkter og services i organisationen. Her hjælper Internal IT med den gode ibrugtagning og efterfølgende hjælp og sparring i hverdagen.

Har du erfaring og kompetencer indenfor Microsoft 365, Mobile Device Management, Modern Workplace samt brugersupport, så kom og bliv en del af teamet.

 

Teamet
Teamet du bliver en del af, består af 12 personer. Vores fokus er at sikre en stabil og velfungerende arbejdsplads i Bankdata.  

Vi løser opgaver af projektkarakter, ligesom vi varetager supportopgaver på medarbejdernes arbejdspladser.

Tre medarbejdere varetager dagligt supporthenvendelser fra organisationen.
Help desk funktionen går på skift i teamet. Herved sikre vi, at det enkelte team member får mulighed for at arbejde med såvel projektopgaver samt supportsager.

 

Din rolle i teamet
I din rolle som IT Engineer vil du arbejde med såvel support som projektopgaver samt indgå i teamets rotationsordning for bemanding af Help Desk funktionen. Det er derfor vigtigt at du er lyttende og i stand til at sætte dig ind i brugernes problemstillinger.

Som en del at teamet vil du komme til at løse følgende typer af opgaver:

  • Brugersupport på Mordern Workplace
  • Klargøring af nye arbejdspladser
  • Udarbejdelse af lanceringsmateriale til huset.
  • Automatisere opgaver og processer i Internal IT
  • Deltagelse i udviklingsopgaver på interne IT-løsninger

Der kan være flere indgange til rollen som IT Engineer i Internal IT. Vi forventer som minimum en uddannelse som IT-ingeniør, datamatiker, IT supporter eller lignende. Du har et par års erfaring med dig. Det vigtigste er dog at du har lysten til at lære og bidrage i teamet. Du elsker at yde god kundeservice og sætter en ære i at brugerne får den bedste oplevelse, når du hjælper i det daglige.

 

Hvad tilbyder vi?
Bankdatas Move To Cloud strategi betyder, at vi er i gang med at tilegne os nye kompetencer på Modern Workplace. Vi tilbyder dig derfor en rolle, hvor du får mulighed for at arbejde med og yde support på de nyeste teknologier fra Microsoft.

I kraft af din viden om best practices på Modern workplace, får du mulighed for at lære fra dig og påvirke det daglige arbejde i teamet.
Vi er altid på jagt efter optimeringer i teamet, så har du lyst til at arbejde med automatisering og optimeringer af processer, så vil du også få mulighed for at arbejde med denne type opgaver.

 

Lyder ovenstående spændende eller har du lyst til at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Manager for Internal IT, Thomas Jacobsen på +45 23 72 25 92.

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.