IT-sikkerhedskonsulent – tag vores risikoledelse til næste niveau

Kunne du tænke dig at træde ind i en ny rolle, hvor du bliver specialist på risikoledelse?

Lokation: Fredericia

IT-sikkerhedskonsulent – tag vores risikoledelse til næste niveau

Så kan du her være med til at sikre det finansielle Danmark og hjælpe en hel organisation med fortsat at modstå cybertrusler, når vi implementerer ledelsessystemer.

Du går forrest i at modne risikoledelsesområdet yderligere. Og så får du masser af muligheder for videreudvikling og plads til livet uden for arbejde. Vi går nemlig ikke på kompromis med work-life balance,” siger Sebastian Stray Jørgensen, Manager – Team IT- og Informationssikkerhed.

 

Kom indenfor i IT- og Informationssikkerhed

Med base i Fredericia får du 5 konsulenter som nye kolleger. Vi arbejder alle i snittet mellem compliance og sikkerhed og understøtter risikoledelsen i Bankdata, herunder sikkerhedspolitik, kontrol og awareness samt ledelsesrapportering.

En vigtig del af vores arbejde er at facilitere og formidle decentralt sikkerhedsarbejde som et vigtigt fundament. Derfor bruger vi en del tid på både mundtlige og skriftlige oplæg, ligesom vi skriver risici og har et særligt fokus på compliance og dokumentation.

Vi laver ofte sparring på tværs, fordi det giver nogle gode faglige diskussioner. Og selvom der kan være tryk på ved deadlines, sørger vi også for at have det sjovt,” fortæller Sebastian.

 

Tag risikoledelsen i Bankdata til det næste modenhedsniveau

Dit overordnede mål dit første år eller 2 hos os bliver at tage de metoder, vi har i dag og sørge for, at de er konsistent implementeret. Hvordan det gøres, kommer helt an på dig og dine kompetencer, så du får rig mulighed for at byde ind.

Din dag kommer til at gå med:

  • møder med kolleger, fx i forbindelse med drøftelser omkring et specifikt emne eller en implementering
  • indhentning af inspiration både internt og eksternt
  • en god portion formidling – alt fra at lave en PowerPoint til at skrive et sikkerhedsnotat eller en indstilling til vores bestyrelse
  • at facilitere workshops eller rådgive dine kolleger omkring risikoproceshåndtering.

 

Vi klæder dig på i din specialistrolle

Som den specialist, du udvikler dig til, gælder det om at vide, hvordan vi forstår forskellige lovgivninger og laver de helt rette implementeringer. Det kræver, at du indgår i de faglige diskussioner i teamet og laver en handlingsplan om, hvordan vi når målet. Men især kræver det, at du kan sprede budskabet i organisationen:

Det gælder om at kunne tale med dine kolleger og få alle med, så vi arbejder efter de samme processer. Og vi investerer selvfølgelig i dig med alt fra ERFA til uddannelse, så du lykkes i din rolle,” siger Sebastian.

 

Kan du lide fællesskab, sparring og formidling?

Vi kan ikke løbe fra det: her er din personlighed en vigtig del af at lykkes. Du skal kunne brænde igennem til dine kolleger på tværs af organisationen, tage dialogerne og i fællesskab finde en god løsning. Det kræver, at du er lydhør og udadvendt, men også at du er klar på at udfordre det etablerede.

 

Desuden forestiller vi os, at du har:

  • taget en uddannelse på kandidatniveau
  • erfaring med organisationsforankring eller implementering af ledelsessystemer
  • kendskab til implementering af ISO-standarder og måske kendskab til ISO27001 eller ISO27005
  • interesse og måske teknisk kunnen inden for Power Bi
  • erfaring med at skabe processer på tværs af en organisation, systemer og kolleger.

 

Klar til at høre mere?
Du kan kontakte Manager Sebastian Stray Jørgensen på +45 5144 2193 eller ssj@bankdata.dk, hvis du har generelle spørgsmål til jobbet. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.