Leder for Cloud Center of Excellence – tag teamet til næste niveau

Har du lyst til et job, hvor du får en fed balance mellem ledelse og hands-on-opgaver? Og vil du lede et stærkt team i overgangen fra en startup-følelse til deciderede enterprise-class services i cloud – og på den måde virkelig sætte dit præg på vores fremtidige cloud-løsninger?

Lokation: Fredericia / Silkeborg / Aarhus

Leder for Cloud Center of Excellence – tag teamet til næste niveau

I Bankdata har cloud længe været i fokus – og nu er vi klar til at tage cloud næste skridt ud i organisationen: og vi håber, at du vil være med!

 

Et incubator-team med en spændende cloud-fremtid

Du kommer til at lede et team på 4 – snart 5 – stærke kolleger, der udgør vores Cloud Center of Excellence – vi har ansvaret for Bankdatas cloud-platform, som videreudvikles løbende. I løbet af de sidste 3-4 år har vi opbygget et solidt cloud-setup i en startup-funktion, som nu også løser både drifts- og supportopgaver.

 

”Vi har virkelig arbejdet for at sikre ”cloud done right”, så du kommer ind et sted, hvor der er fuldstændig styr på hele fundamentet – og nu kan du være med til det sjove i at tage det til næste niveau,” siger Thomas Tolborg, vice president – Cloud, Enterprise Architecture & Data.

 

Du bliver desuden en del af ledelsesteamet for Cloud, Enterprise Architecture & Data-området, som består af 5 andre ledere, som du får en tæt relation til.

 

Tag vores cloud-setup til enterprise-niveau

I din nye hverdag får du en god balance mellem ledelse, strategiske opgaver og hands-on muligheder, når du smøger ærmerne op som en aktiv del af teamet. Din vigtigste opgave bliver at tage både teamet og området og opskalere det fra et lille og meget selvstændigt team til et tværgående fagområde i Bankdata.

 

Herunder får du desuden en rolle som lead på vores ”Move to cloud”-initiativ, som er et tværgående strategisk projekt, der både involverer dit eget team plus interne og eksterne ressourcer.

Du kommer bl.a. til at:

  • lede, motivere og udvikle teamet, så de er rustet til opskaleringen
  • have det forkromede overblik over løsninger, strategi, planer, økonomi og ressourcer – og også indtænke evt. outsourcing
  • have fingeren på pulsen i forhold til regulativer og compliance, så vi sikrer, at vi overholder gældende retningslinjer og love
  • arbejde tværorganisatorisk for at sikre, at Bankdata som organisation kommer ordentligt med på cloud-rejsen
  • videreformidle og dokumentere, hvordan vi løser vores opgaver.

 

”I den her rolle kan du virkelig sørge for, at din faglighed er den skarpeste i skuffen, samtidig med at du får mulighed for at prøve kræfter med ledelse og strategi,” fortæller Thomas.

 

Vi har din ryg på din ledelsesrejse

I Bankdata står vi gerne på mål for, at alle skal udvikle sig i jobbet. Det gælder også vores ledere. Både hvis ambitionerne er opad i ledelseshierarkiet, eller hvis din interesse engang falder på et andet fagområde i Bankdata. Uanset hvad, så vil du altid få opbakning fra din egen leder, så vi hele tiden har fokus på din motivation og dit potentiale.

Du er nysgerrig, struktureret og en menneskekender

Du har en stærk faglig ballast, som du nu har lyst til at sætte i spil på ledelsesplan. Samtidig forstår du at organisere både dit eget arbejde og holde overblik over opgaverne i et team, så vi sikrer, at ting bliver afsluttet.

Som leder er du både nysgerrig, grundig og lidt modig – og hvis du samtidig har en vis portion viljestyrke, vil det gavne dig i de tilfælde, hvor komplekse forhold i den finansielle sektor spænder lidt ben for cloud-rejsen.

 

Udover at have stærke menneskekundskaber, forestiller vi os, at du:

  • har dit cloud-tech-kendskab fra Microsoft Azure, som vi på nuværende tidspunkt bruger
  • har en relevant baggrund, måske som datalog eller softwareudvikler, men vi er åbne for mange forskellige indgange
  • ikke er uvant med at arbejde agilt og måske har arbejdet i roller som Scrum Master, PO’er eller projektleder.

 

Er du klar til at drive et dygtigt team fremad?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vice president – Cloud, Enterprise Architecture & Data Thomas Tolborg på: +45 2121 5424. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.