Platform Engineer - Skab flow og trivsel for 600 Developers

Brænder du for at skabe og optimere developer tools og tool chains, som accelerer hastighed og flow blandt 600 udviklere? Er du all-in på platform engineering og paved path to production og kan du omsæt-te det til virkelighed? Har du mod på spændende tekniske udfordringer, cutting edge teknologi og på at indgå i et ekstremt kompetent platform team?

Lokation: Silkeborg, Aarhus eller Fredericia

Platform Engineer - Skab flow og trivsel for 600 Developers

Så er det måske dig, vi søger til vores Platforme & Udviklingsværktøjsområde. Her får du mulighed for at yde indflydelse bredt i organisationen med din viden og indgå i et stærkt fællesskab med mange dygtige kolleger. Samtidig får du naturligvis mulighed for at udbygge dine kompetencer yderligere.

Central i en stor teknologi-organisation og med stort formål og impact

Du bliver en del af teamet ’Decentral SCM & CI’, som udvikler og supporterer flere kritiske tool-chains, som sikrer, at Bankdatas ca. 600 udviklere har effektive, stabile og compliant tools, der gør dem i stand til at være produktive hver dag! Grundlæggende sørger vi for, at infrastrukturen for mange udvikleres daglige opgaver er optimeret, så de enkelte udvikleres arbejde understøttes optimalt af eksempelvis Source Control Management, Build Pipelines, Dependency management, etc. Det er et arbejde med stort formål og impact på organisationen. Du vil få 5 stærke teamkolleger, samt Product Owner og leder. Teamet er primært baseret i Silkeborg og Aarhus, men hvis geografien passer bedre i forhold til vores kontor i Fredericia, finder vi ud af det

Meget mere end blot udvikling

Din hverdag kommer til at bestå af:

 • udvikling, scripting, konfiguration og automatisering af en portefølje af kritiske DevSecOps udviklingsværktøjer
 • at eksperimentere og validere tekniske løsninger og arkitektur, ofte i en bredere kontekst på tværs af Bankdata
 • at være med til at skabe den elegante balance, hvor vi er compliant uden at der opstår friktion
 • at sikre stabil og effektiv drift på kritiske tool chains 
 • support til udviklere i forbindelse med deres brug af teamets produkter. Vi prioriterer at levere stærk support, og ansvaret går på skift, så vi sikrer at alle har bred indsigt, og at vi løfter som ét hold.
 • kommunikation med product owners og kolleger i huset, så vi får bygget de bedste løsninger, der dækker deres behov

Hvis du kommer med energien og lysten til at lære, så sørger vi for et solidt oplæringsprogram

Du vil gennemgå et grundigt oplæringsforløb, hvor vi prioriterer sidemandsoplæring af dygtige og erfarne kolleger. På den måde udvikler du de helt rigtige kompetencer til at løse opgaverne og får en unik viden og relation til dine team kolleger. Er du allerede erfaren inden for domænet, så har du muligheden for at tage ansvar straks og bringe dine erfaringer i spil og herved påvirke teamets leverancer til en stor udviklingsorganisation.

Du udvikler dig, mens du udvikler fremtidens udviklingsværktøjer

”Jeg ved, at vi lever af brainpower, og derfor holder jeg oftere udviklingssamtaler, end man måske ellers ville gøre. Nogle bliver seniorudviklere, leads eller domæneaktitekter – så mulighederne er mange,” siger Senior Manager Thomas Højmark Grønbæk.


I teamet er alle inputs velkomne, fordi det er vigtigt, at vi udvikler de helt rigtige løsninger, når de skal bruges af op til 600 udviklere. Derfor går vi meget op i at have dybdegående diskussioner undervejs. Vores mantra er ”you build it, you run it”. Og så prioriterer vi det sociale højt i teamet, fx team events og fejring af teamets og Bankdatas achievements

Om dig

Vi ser gerne, at du:

 • er uddannet datalog, cand.it., softwareingeniør, datamatiker, datatekniker el.lign.
 • har erfaring med eller lyst til at drifte og udvikle værktøjer der indgår i en DevSecOps tool-chain
 • har kendskab til værktøjer som Git/Bitbucket, Jenkins, Artifactory, Docker, Kubernetes/OpenShift eller lignende, samt Linux
 • har erfaring med at programmere eller scripte i et high-level programmeringssprog (eks. Java eller Python) samt konfiguration og automatisering af udviklingsværktøjer og infrastruktur CI/CD
 • har praktisk erfaring med koncepter som Cloud Native, Configuration as Code, GitOps, Paved Paths/Golden paths og Platform Engineering
 • har erfaring med support og dokumentation og har god praksis på områder som arkitektur, test og kvalitetssikring
 • evner at drive agendaer der kræver planlægning og kommunikation med andre interessenter
 • har et stærk drive for læring og et ”learn it all” mindset
 • har minimum 2 års erfaring

Vil du vide mere eller søge jobbet?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Thomas Højmark Grønbæk på 2244 4118 eller tgr@bankdata.dk eller Product Owner Peter Trojel på ptr@bankdata.dk eller tlf. 2835 5717. Vi holder samtaler løbende, så søg allerede nu.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.