Procesfokuseret konsulent til Data Management

Har du på egen hånd oplevet, hvordan uforudsete ændringer i datastrukturer, logik eller lignende har skabt problemer, fejlede jobs eller løsninger? Og har du ofte tænkt, at det må kunne gøres anderledes?

Lokation: Aarhus

Procesfokuseret konsulent til Data Management

I Bankdata sidder vi et team af specialiserede dataprofiler, der arbejder målrettet mod en strømlining af den måde, data deles på, så vores udviklingsteams kan forholde sig til dataændringer up front, før systemet ramler – og nu har du muligheden for at være med på denne spændende rejse.

Arbejdsområder og -opgaver

Du bliver en del af et centralt team, der er ansvarlige for at understøtte vores udviklingsteams i at blive en succes med udstilling og anvendelse af data.

Det indebærer et tæt samarbejde med forskellige profiler og afdelinger for at forstå deres unikke udfordringer og behov.

Du vil jævnligt besøge vores teams i Fredericia og Silkeborg. I takt med at vi udvikler os, kan dine opgave ændre sig over tid, og der er rig mulighed for at påvirke egne arbejdsopgaver.

Typiske arbejdsopgaver:

  • Skitsering og udvikling af dataarkitektoniske løsninger og værktøjer, herunder data governance processer og standarder
  • Konsultering og facilitering af udviklingsteams på deres data-rejse
  • Modellering og udvikling af dataprodukter
  • Samarbejde på tværs af funktioner for at forstå behov inden for data management og levere effektive flows, strukturer og processer der understøtter disse
  • Sikre en pragmatisk tilgang til data governance og datakvalitetsstandarder

Teamkultur og Socialt Samvær

Enterprise Data Management har base på vores kontor i Aarhus, hvor vi mødes og sikrer, at alle er synkroniserede og deler ugens erfaringer og succeser.

Vi vægter det sociale arbejdsmiljø højt og har et tæt samarbejde, der strækker sig ud over kontorets fire vægge, og hvor vi fælles ofte deltager i fredagsbarer og andre arrangementer for at styrke vores teamånd og netværk.

Vi tror på, at tillid og tryghed skabes gennem det hele menneske.

Vores forventninger til dig

Vi ønsker, at du kan udfordre os med din nysgerrighed og erfaring. Målet og ambitionen for teamet er lagt, men vejen derhen er ikke hugget i granit, hvilken din profil heller ikke er – men overordnet forventer vi:

Passion for data og dataarkitektur: Vi søger en person med en dyb og mærkbar passion for alle aspekter af datadiscipliner. Du bør have en ivrig nysgerrighed efter at udforske nye måder at håndtere data på og være proaktiv med hensyn til at holde dig ajour med de seneste tendenser og innovationer inden for datafeltet samtidig med, at du ved, at man ikke kan se på data management i isoleret forstand.

Uddannelsesbaggrund: Du har et solidt IT-fagligt fundament med en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau inden for et relevant område som informationsvidenskab, Business Intelligence, datalogi, ITKO, eller lignende.

Teknisk ekspertise: Du har måske praktisk erfaring med at designe og implementere datamodeller, udvikle og vedligeholde dataprodukter, optimere data workflows eller sikre en effektiv data governance. Erfaring inden for softwareudvikling og -arkitektur er en væsentlig fordel. Erfarirng med Domain Driven Design og tilhørende discipliner er ligeledes en fordel.

Professionel erfaring: Du har minimum 5 års erfaring indenfor roller såsom managementkonsulent, softwareudvikler, IT-arkitekt, databasespecialist, data governance konsulent, data engineer, forretningsanalytiker eller Product Owner.

Samarbejde og kommunikation: Du er dygtig til at arbejde i teamorienterede miljøer, hvor samarbejde og koordinering er nøglen til succes. Du har en stærk evne til at yde konsulentbaseret støtte og formidle komplekse koncepter og ideer på en klar og overbevisende måde til et bredt spektrum af stakeholdere.

Hvis du genkender dig selv i nogle af disse kvalifikationer og er drevet af at skabe mærkbare resultater gennem anvendelse af data, ser vi meget frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Martin Holevang, på 2977 3460.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

 

Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.