Sæt dine Java-evner i spil som softwareudvikler – nyuddannet eller erfaren

Vil du have en udviklerrolle, hvor du selv kan vælge, om du vil arbejde dig opad eller nedad i stacken? Og vil du bruge dine evner til at hjælpe kunder og kolleger – og se resultaterne med det samme?

Lokation: Fredericia

Sæt dine Java-evner i spil som softwareudvikler – nyuddannet eller erfaren

Hvis du kan lide at arbejde bredt og tænke fullstack, så er det her lige noget for dig.

”Vi er så heldige, at vi kan tilpasse rollen, så den passer til dit erfaringsniveau. Vores arbejde spænder fra de mere traditionelle kodeplatforme til de nyeste teknologier – og du kan være med, når vi migrerer vores løsninger fra on-premise til Cloud,” fortæller din nye leder, Claus Elholm Udengaard.

Det vigtige sker i maskinrummet
Du bliver en del af vores Customer Permission-team, som blandt andet er ansvarlig for alt i forhold til samtykke og fuldmagt i Bankdatas løsninger. I teamet sidder 4 udviklere, 1 arkitekt (som også koder), 1 forretningskonsulent samt en Product Owner.

”Customer Permission-teamet sørger bl.a. for, at bankkunder over hele Danmark kan tilgå de rigtige løsninger, når de logger på netbank. Vi laver måske ikke de smarte features – men vi koder grundlaget for, at det hele virker. Og det synes jeg faktisk godt, vi kan være stolte af,” siger Claus.

Vi kombinerer drift, mindre udviklingsopgaver og større leverancer
Du kan se frem til en hverdag, hvor du løser mange små opgaver, men også bidrager til større og tværgående leverancer. Der er stor kundekontakt – både til bankerne og kolleger internt.

Vores overordnede mål er at dække kundernes behov via stabil drift og nyudvikling. Vi starter altid dagen med at tjekke, at driften kører, som den skal. Så dykker vi ned i backloggen, hvor opgaverne ligger klar – prioriteret af vores Product Owner. Som udgangspunkt prøver vi på ikke at have enkeltopgaver, der tager mere end en dag, og kommer der større opgaver ind, bryder vi dem op i mindre dele.

Du deltager i alle teamets arbejdsprocesser, og sammen med dine kolleger får du ansvaret for at:

 • udvikle nye features og funktioner i Java
 • optimere driften ved at udbygge vores monitorering og alarmering
 • lave mindre tilpasninger til kørende systemer
 • afklare og designe teamets løsninger – store som små
 • hjælpe kunderne med at forstå systemerne
 • rette fejl, når de en gang imellem opstår.

Fra 2024 og frem ser vi ind i flere større indsatsområder, hvor vi ud over driften løbende skal flytte flere dele af vores systemer fra en mere traditionel kodeplatform til en moderne platform med de allernyeste værktøjer – og du kommer derfor også til at arbejde med den teknologiske transition og overgangen fra on-premise til Cloud.

Et team af både unge og erfarne
Du bliver en del af et alsidigt DevOps-team, hvor der findes nogle superstærke profiler med forskellige spidskompetencer inden for de teknologier, vi arbejder med dagligt. Du kommer til at arbejde med Java som primære programmeringssprog ift. vores domæneserviceudvikling, hvor vi gør brug af Spring Boot som primære framework, og ift. frontend-udviklingen er vi på vej over i at gøre brug af frameworket Angular.

Vi arbejder agilt, så vi følger løbende op på opgaver, leverancer og prioriteringer, og du får selv stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din dag og dine opgaver. Du får også mulighed for at arbejde hjemmefra i løbet af ugen.

”Teamet har faste dage, hvor alle er på kontoret. Det giver en rigtig god balance, så der både er plads til liv, energi og snak i teamet – og muligheden for ro til at arbejde mere koncentreret,” uddyber Claus.

Moderne udvikler, som kan lide at samarbejde og have kundekontakt
Vi er mindst lige så vilde med at høre fra dig, hvis du er nyuddannet, som hvis du har flere års erfaring. Har du brug for at lære mere, hjælper vi dig gerne på vej – og er du mere senior, kan du være med til at sætte retningen, når vi udvikler vores løsninger.

Det vigtigste er faktisk din indstilling: at du vil indgå i et agilt team og har lyst til at lære. Og at du er klar til at tage ansvar og kan lide at samarbejde og snakke med kunder. Helt konkret bliver du en vigtig spiller i vores DevOps-rejse.

Du skal selvfølgelig have det grundlæggende på plads, så vi tænker, at du har:

 • en relevant kandidatuddannelse som fx datalog eller softwareingeniør
 • erfaring med Java
 • mod på at bevæge dig både op og ned i tech stacken – uden at du behøver at være ekspert
 • kendskab eller lyst til at opbygge solide kompetencer inden for frontend- og backend-udvikling
 • masser af energi og gåpåmod.

Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.  

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Claus Elholm Udengaard på +45 7924 1986.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.