Senior Developer, der kan være med til at skabe fremtidens realkredit univers

Er du den erfarne Senior developer, der kan håndtere tech udfordringer og lede vores team mod succes? Har du solid teknisk baggrund, holdninger og erfaring med at lede udviklingen af applikationer?

Lokation: Aarhus

Senior Developer, der kan være med til at skabe fremtidens realkredit univers

Vi søger en ny senior developer til vores udviklingsområde Mortgage Solutions (TK), der arbejder med at skabe fremtidens digitale realkredit univers.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe moderne relationsskabende selv/og medbetjente løsninger i forbindelse med boligfinansiering. Dette er til gavn for vores medlemsbanker og deres kunder.


Dynamisk DevOps team med høj faglighed

Som vores nye senior developer bliver du en del af et cross-funktionel area med et mix af forretning, UX og full-stack udviklere, der arbejder på fremtidens digitale realkreditsløsning.

  • Java (Quarkus)
  • Angular
  • Openshift
  • Kubernetes
  • Micro services
  • Micro frontends

Vores teams er DevOps team, der selv er ansvarlige for drift af løsningen og deployer til Openshift.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø med høj faglighed og nærvær i fokus, og du får 40 dedikerede kolleger i området. Omgangstonen er fri, og der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at indfri dit potentiale.

 

Faglig dygtig developer med lyst til ansvar

Vores nye senior developer er fagligt dygtig og erfaren i forhold til udvikling og er komfortabel i en DevOps rolle hvor ejerskab for digitale produkter og løsninger ikke blot indebærer udvikling, men også ansvar for deployments, drift og fejlrettelser.   

Du har en stærk mentor profil og er god til at lære fra dig. Du har solidt fokus på de langsigtede mål og kan stå i spidsen for at sikre høj kvalitet i vores udvikling.

Og har du så også en god forståelse for forretningen og strategien, så er du the perfect match!

Din baggrund

  • Du har en kandidatgrad i datalogi, er diplomingeniør i softwareteknologi, ITKO eller har en lignende uddannelse bag dig
  • Minimum +3 års erfaring med softwareudvikling
  • Gerne domæne erfaring indenfor realkredit og finansiel it

Styrk din faglighed med ligesindede

Dit arbejdssted bliver vores nye kontor i Aksen som ligger i Skejby ved Aarhus.Her har vi en lækker kantine, fitnessrum og skønne lyse lokaler. Vi har god kvalitetskaffe på kanden og har byens bedste bananordning.

Du får rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede, der interesserer sig for netop de ting, du gør. 

Du har mange rigtig gode karrieremuligheder foran dig i Bankdata, og generelt udvikler mulighederne i organisationsplanen sig med stor hast.

Samtidig har vi værdien ”Det hele menneske”, hvor vi signalerer, at det er vigtigt, at du trives såvel på job som privat. Her er en 36-timers arbejdsuge og mulighed for hjemmearbejde med til at få det hele til at spille.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior manager Kim Vineke Givskud på +45 23 32 84 77 eller skriftligt på kgv@bankdata.dk.  

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt

 

Vi ser frem til at høre fra dig

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.