Senior Frontend Developer - Skarpe frontend-udviklere søges til tech-fokuserede teams

Er du blandt de bedste og mest talentfulde frontend udviklere? Er du ninja i at lave fede kundeflows og lave løsninger som bruges af op med 1,5 million mennesker? Er samarbejde vigtig for dig?

Lokation: Silkeborg

Senior Frontend Developer - Skarpe frontend-udviklere søges til tech-fokuserede teams

Så kom og vær med hos os i “Wealth & Investments” hos Bankdata.

Bliv en del af et dynamisk og stærkt tech-miljø med fokus på personlig og faglig udvikling. Vi søger lige nu skarpe frontendere til at bygge de fede løsninger som kunderne ser og inteagerer med.
 

Wealth & Investments - Simplificering af kompleksitet
Bankdata byder dig velkommen i Wealth & Investments, hvor vi udvikler og driver digitale løsninger til bankerne og deres kunder indenfor investering, formuepleje og pension.

Vi står bag udviklingen og driften af nogle af de vigtigste produkter for vores kunder, herunder afkastberegning, investeringsprofilering og selvbetjent pension og investering i vores mobilbank!

Vi har åbne stillinger, som giver dig mulighed for at komme til at arbejde med Angular (herunder Ionic Frameworket og vores design system som er open source https://github.com/kirbydesign) og micro-frontend arkitekturen.

"Vi udvikler og forbedrer løsninger kontinuerligt for at være effektive og bedre end i går. Vi går aldrig på kompromis med kodekvalitet eller teamets udvikling," udtaler Kristian Nielsen, Manager.

 

Fra idé til implementering
Som vores nye Senior Frontend udvikler er du med hele vejen i vores udviklingsprojekter. Du bidrager fra de første idéer på papiret til implementering og drift af teknologien. Vi værner om vores løsninger og ejer dem helt.

Vi forventer også, at du vil bidrage til at hæve det faglige niveau, både internt i teamet og på tværs af Bankdatas teams.

Din nye hverdag vil blandt andet inkludere:

  • Tæt samarbejde i vores fantastiske teams
  • Samarbejde med forretningen og UX om at bygge fede visuelle features
  • Design, udvikling og vedligehold af løsninger i Wealth and Investments
  • Udvikling af high-performing, skalerbar og velbeskrevet kode
  • Deltagelse i teamets daglige ceremonier
  • At du holder dig ajour med nye teknologier og trends indenfor området
  • Interaktion med nøgleinteressenter i Bankdata og ved vores pengeinstitutter
     

Dygtig seniorudvikler med fokus på samarbejde
Som en talentfuld senior frontend udvikler forstår du vigtigheden af at samarbejde i et udviklingsteam for at opnå succes. Du er også sulten efter fortsat faglig udvikling i et miljø, der konstant ændrer sig, og hvor vi altid skal være et skridt foran for at være blandt de bedste.Du har solid erfaring og bidrager aktivt til at sætte den tekniske retning for dit team.

Vi forventer desuden, at du:

• Har mindst 3 års erfaring som udvikler inden for et komplekst domæne

• Har stor erfaring i Angular, Typescript og CSS

• Har muligvis kendskab eller erfaring med micro-frontend arkitektur

• Har holdninger og erfaring med den gode frontend arkitektur

• Har en uddannelse inden for IT og softwareudvikling på bachelor- eller kandidatniveau

• Har naturligt fokus på at levere software af høj kvalitet og robusthed

• Har gode kommunikations- og samarbejdsevner

Har relevant erfaring med backend i Java

 

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt Manager Kristian Nielsen på +45 20 52 79 66 eller krn@bankdata.dk for yderligere information om mulighederne i Silkeborg.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.
 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.