Senior Frontend Engineer, Micro Frontend Platform Team

Er du udvikler med stærk frontend erfaring og vil du være med til at udvikle Bankdatas tekniske Frontend platform, som bl.a. indbefatter udvikling af vores Micro frontend SDK og CLI-værktøj?

Lokation: Silkeborg

Senior Frontend Engineer, Micro Frontend Platform Team

Har du fulgt med på de seneste års frontend trends og udviklingsprincipper?

Så er denne stilling noget for dig. Vi leder nemlig efter en stærk senior til vores team ansvarlig for Bankdatas mobil- og netbanks platform. 

 

Velkommen til Bankdata
Bankdata er en af landets største IT-arbejdspladser med omtrent 900 ansatte og er ejet af otte pengeinstitutter. Bankdata leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor, som med andre ord betyder, at alle de IT-løsninger som vores pengeinstitutterne har behov for leveres af Bankdata. Virksomheden har hovedkontor i Fredericia og tilhørende udviklingscentre i både Silkeborg og Aarhus. Din primære arbejdsplads vil være på kontoret i Silkeborg.


Teamet
Teamet arbejder centralt i Bankdata og har fokus på udviklingen af vores Frontend platform, der baserer sig på en micro frontend arkitektur. Målet for teamet er at sikre den bedste developer experience for andre udviklere og teams, der arbejder og leverer funktionalitet på platformen. Vi er med til at balancere imellem decentralt ejerskab og fælles synergi. I teamet kommer du derfor til at sætte og udbrede visionen for vores frontend arbejde på tværs af mange teams. Som teammedlem får du stor indflydelse og er med til at definere både teamet og egne arbejdsopgaver.

For tiden er teamet i gang med at udbygge vores feature toggling setup, som udstilles i vores micro frontend SDK til brug for alle teams på platformen. En af de ting som teamet planlægger vi at kigge inden i, er at muliggøre brugen af flere frontend frameworks i samme applikation.

Snak med en udvikler: Hvis du vil snakke med én fra teamet, kan du kontakte Senior Software Developer Rasmus Reimer på @bankdata.dk> og 25 17 62 42. 


Din rolle
Som udvikler på vores platform team, vil du udnytte din brede viden omkring web udvikling til at udbygge vores mobil- og netbanks platform, samt have sparring med andre teams og udviklere der benytter løsningen. Du vil bidrage til vores Micro frontend SDK og være med til at udvikle bl.a. vores CLI-værktøj, grave dig ned i routing udfordringer og udbygge vores bygge setup.

I Bankdata vil du opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata.


Vores forventninger til dig
Vi forventer at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Erfaring med frontend arbejde
  • Erfaring og kærlighed til web arkitektur
  • Lyst og mod til at arbejde i et team, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger
  • Kan holde humøret højt også når der er travlt
  • Kendskab og tro på DevOps principper

og det vil være en fordel, hvis du har: 

  • Viden eller erfaring med med micro frontend arkitektur og webpack module federation
  • Viden om CI/CD pipelines
     

Ansøgning og kontakt
Spørgsmål kan rettes til Senior Software Developer Rasmus Reimer på <rsu@bankdata.dk> og 25 17 62 42, eller til Manager Nikolas Bram på <nbm@bankdata.dk> og 24 77 01 58. 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.