Senior IT-Arkitekt – vær med til at udvikle og implementere ny datastrategi

Er det på tide at få skrevet Data Mesh på CV’et? Så kom med, nu hvor vi skal til at gå fra en traditionel analytisk dataplatform til et egentligt dataområde på tværs af Bankdata bygget på Data Mesh.

Lokation: Fredericia

Senior IT-Arkitekt – vær med til at udvikle og implementere ny datastrategi

Vær med fra starten af vores transformation, hvor du kommer til at arbejde med arkitektur både strategisk og operationelt og rykke os fra et traditionelt Data Warehouse over i en ny Data Mesh-arkitektur.

Du er ikke kun med til at lægge en strategi men også udleve den sammen med kolleger på tværs af vores datateams og resten af Bankdata,” fortæller Kim Løhde, Senior Manager i Dataområdet.

 

Velkommen til Dataområdet i Fredericia

Her står Platform Technicians, Data Engineers, Data Analysts og Data Scientists klar til at tage imod dig. Sammen leverer vi en analytisk dataplatform, der understøtter dataforståelse, datatilgængelighed, datakvalitet, sporbarhed mv. Lige nu indeholder den data, der anvendes til data analytics og data science, og data bruges af vores pengeinstitutter til fx Machine Learning og AI-modeller/-løsninger.

Sammen med 2 andre kolleger bliver du en del af et arkitektteam i Dataområdet. Desuden kommer du til at indgå i et fagligt samarbejde med arkitekter på tværs af Bankdata.

Vi er gode til at holde hinanden opdateret og sparre. Ærlighed og tillid er vigtigt for os. Når noget er træls, fortæller vi om det og får luft, ligesom vi altid fejrer vores sejre,” forklarer Christian Hansen, Senior Architect i Dataområdet.

 

Arbejd både på strategisk og operationelt niveau

Når du starter, er der fokus på at etablere et godt samarbejde med de øvrige teams, vores Product Owners og den anden arkitekt i området. På den måde får du et overblik over situationen på Dataområdet. Og så kommer du ellers med til planlægningen og implementeringen af vores nye datastrategi.

Du kommer til at:

  • sætte dig ind i den nuværende arkitektur og teknologistak og den måde, Data Warehouse benyttes på
  • forstå den nuværende organisering i Dataområdet og skabe bro mellem de 6 datateams i forbindelse med tværgående opgaver
  • videreformidle den nuværende og kommende arkitektur til teams
  • sætte dig ind i og give input til den fremtidige arkitektur og indgå i sparring med den anden arkitekt og områdets ledelse om den overordnede retning.

Her er du virkelig med til at få startet vores datarejse op ved i første omgang at få udarbejdet og senere implementeret en ny tværgående datastrategi for hele Bankdata. På sigt skal du også med, når vi engang skal i Cloud,” fortæller Kim Løhde, senior manager i Dataområdet.

 

Byg på din viden

Udover at du får bygget godt og grundigt på din viden inden for Data Mesh, så vil der også være mulighed for at deltage i tværgående arkitekturopgaver i Bankdata.

Og så er der også mulighed for, at du kan deltage i og bidrage til konferencer og events med den viden og erfaring, du har fået via dit arbejde i Bankdata.

 

Arkitekturerfaring og interesse i at lære nyt

Det absolut vigtigste er, at du er nysgerrig og har interesse i at tilegne dig ny viden. Desuden kan du samarbejde på alle organisatoriske niveauer og få italesat, planlagt og implementeret den nye strategi.

Samtidig kan du formidle kompleksitet på en letforståelig måde og bygge bro mellem teknik og forretning. Endelig forestiller vi os, at du:

  • måske er datalog, IT-ingeniør eller har en cand.merc.IT eller lignende
  • helt sikkert har god erfaring med arkitektur, hvor du har været med til at gennemføre ændringer
  • måske har viden om Data Warehouse eller BI – men det vigtigste er, at du gerne vil lære en masse om det.

 

Interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.  

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kim Løhde, Senior Manager, på +45 29 25 16 78 eller Christian Hansen, Senior Architect, på +45 20 44 66 53

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.