Senior Software Developer - Cards & Payments

Du har nu muligheden for at dygtiggøre dig indenfor IT og Finans i en forbedringskultur hvor lysten til at lære og agile principper er de bærende.

Lokation: Fredericia

Senior Software Developer - Cards & Payments

Har du lyst til at være med til at sætte den tekniske retning og udvikle de rigtige løsninger til vores banker?

Du kommer til at arbejde med Bankdatas nyeste værktøjer og platforme og kommer til at være drivende i forhold til vores transformation til øget fokus på Openshift/PaaS udvikling i en microservice arkitektur.

Du får foden inden for finansiel IT, hvor vi leverer samfundsrelevante løsninger til danske bankkunder, med stor mulighed for kompetenceudvikling - både menneskeligt og fagligt.

Vi er i gang med at implementere helt nye sektorløsninger – hvilket er en stor opgave, som foreløbig løber over de næste 3-4 år. Derfor skal du forvente, at du 90% af din tid kommer til at arbejde med nyudvikling.

Hvordan ser din success ud i jobbet:

Du lykkedes i rollen når du tager ansvar sammen med teamet. Du går foran og tænker løsninger ind i en større sammenhæng. Du støtter op om en helhed hvor arkitektur, sikkerhed og compliance integreres naturligt i dagligdagen.

Du har etableret et godt samarbejde i temaet og løftet teamets behov i en transition fra mainframe til næste generation at it-platforme. Det er naturligt for dig at være en god sparringspartner for andre i teamet.

Du udfordrer os i vores arbejde og metoder og medvirker aktiv til optimering i vores udviklingsmiljøer. Du har blik for de forskellige løsninger og styr på udviklingen af disse.

Teamet:

Vi søger udviklere til flere teams i området Cards & Payments. Fælles for alle teams er, at de spiller en central rolle i udvikling og driften af kernen af bankforretningen. Der er stærke communities og fællesskab omkring videreudvikling af vores fælles platform.

Din profil:

Vi har brug for at du har indgående kendskab til SpringBoot herunder: Spring JPA - Spring Security - Spring JMS

template og Jenkins/Groovy

Vi forventer du har kendskab til flere af følgende:

  • Process: Kanban/Dev-Ops
  • Byg: Jenkins/Artifactory/Docker
  • Afvikling: Openshift oven på Kubernetes
  • Monitoring: Prometheus/Grafana/Jaeger/Sonarqube
  • Spec: OpenAPI 3.0 - Swagger/Postman
  • Source: Git/Bitbucket
  • Stack: Java/SpringBoot/Rest/JPA/JMS

Har du erfaring med at drive og vedligeholde en god arkitektur, er det også en fordel.

Du er vant til at arbejde med komplekse løsninger.

Personligt er du troværdig, lyttende og inddragende. Du er nysgerrig af natur og synes det er fedt at få mennesker med sig.

Du tør udfordre det eksisterende og er ikke bange for at gå forrest og deltage i kunderelaterede events.

Vi ved, at når du bliver bedre, så gør vi også. Derfor har vi i Bankdata stillet masser af uddannelsesressourcer til rådighed, og en del af din tid er som regel øremærket til træning og kompetenceudvikling. Når det ikke handler om arbejde, er der masser af plads til det sociale. Vi har blandt andet julefrokost, fredagsbar, sommerfest og forskellige personaleforeninger for alt fra vin og brætspil til sport og e-sport.

Derudover stiller vi en komplet hjemmearbejdsplads til din rådighed, såfremt du ønsker det.

 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Lars Christensen tlf.50462863 LAC@bankdata.dk. Eller Steffen Bach Hansen tlf. 28352358 Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.