Senior Software Engineer - Team Frontend Private/Business

Vi søger en erfaren, dygtig og nysgerrig softwareudvikler der vil være med til at lave fede løsninger for vores kunder

Lokation: Aarhus

Senior Software Engineer - Team Frontend Private/Business

Velkommen til Bankdata

Bankdata er en af landets største IT-arbejdspladser med omtrent 900 ansatte og er ejet af otte pengeinstitutter. Bankdata leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor, som med andre ord betyder, at alle de IT-løsninger som vores pengeinstitutterne har behov for leveres af Bankdata.

Virksomheden har hovedkontor i Fredericia og tilhørende udviklingscentre i både Silkeborg og Aarhus. Din primære arbejdsplads vil være på kontoret i Aarhus.
 

Teamet

Teamet arbejder centralt i Bankdata og har fokus på udviklingen af store dele af vores mobil- og netbank. Vi arbejder efter DevOps principper og sætter en stor ære i tests, alarmer og monitorering af vores services.

Teamet har både backend og frontendudvikling og alle forventes at tage ejerskab over hele løsningen sammen.

 

Din rolle

Som udvikler på vores team, vil du udnytte din brede viden omkring udvikling til at udbygge vores mobil- og netbanks løsninger, samt at sparre med andre teams og udviklere der grænser op til teamets løsninger.

Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt.

Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata.

En vigtig del af din rolle er at fungere mentor på teamet, da vi ønsker at have en løbende vidensudveksling og up-skilling af alle på teamet.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer at du har flere af nedenstående kompetencer:

  • Gode problemløsningsegenskaber
  • Lyst og mod på at arbejde og deltage aktivt i et team
  • Erfaring med et eller flere backend sprog og frameworks
  • Kendskab og lyst til pairprogramming
  • Høj kvalitetssans og et ønske om at lave gode gennemtænkte løsninger
  • Kendskab til DevOps principper
  • Nysgerrig og ikke bange for at udfordre status quo

 

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan rettes til Senior Manager Rune Hjertsted Jørgensen på <rjg@bankdata.dk> og 60 63 62 18.

Ansøgninger vurderes og indkaldes til samtaler løbende med ansættelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.