Software Developer med interesse for Android og webudvikling

Er du udvikler med en stærk interesse for Android og har du erfaring med webudvikling? Har du fulgt med på de seneste års udvikling og trendser indenfor Android, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle og finde nye muligheder i snitfladen mellem Android og Bankdatas mobil- og netbanks platform?

Lokation: Silkeborg

Software Developer med interesse for Android og webudvikling

Så er denne stilling noget for dig. Vi leder nemlig efter en udvikler til vores nye native team.


Velkommen til Bankdata
Bankdata er en af landets største IT-arbejdspladser med omtrent 900 ansatte og er ejet af otte pengeinstitutter. Bankdata leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor, som med andre ord betyder, at alle de IT-løsninger som vores pengeinstitutterne har behov for leveres af Bankdata. Virksomheden har hovedkontor i Fredericia og tilhørende udviklingscentre i både Silkeborg og Aarhus.

 

Teamet
Teamet er nystartet og arbejder centralt i Bankdata med fokus på udviklingen og driften af snitfladen mellem iOS, Android og Bankdatas mobil- og netbanks platform. En vigtig del er teamets ansvar for centrale sikkerhedskomponenter i produktet bl.a. login og enrollment af kunder. Målet for teamet er at sikre et stabilt og sikkert fundament, som Bankdatas mobil- og netbank kører på. Teamet undersøger og eksperimenterer med ny muligheder på mobileenheder, for at afklare og udstille nye kapaciteter i løsningen. Som teammedlem får du stor indflydelse og er med til at definere både teamets og egne arbejdsopgaver.

 

Din rolle
Som udvikler på vores nye native team, vil du udnytte din viden omkring Android udvikling til at udbygge native delene af vores mobil- og netbanks platform. Du vil få medansvaret for centrale komponenter, som bl.a. login og signering, der er uundværlige dele i vores mobil- og netbank. Du kommer til at sidde med en teknisk kompliceret hybrid-løsning, der udvikles og drive efter DevOps principper. I Bankdata vil du opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata.

 

Vores forventninger til dig
Vi forventer at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Erfaring med Android udvikling eller stærk interesse for Android
  • Erfaring med web udvikling gerne f.eks. via Angular eller lignende SPA framework
  • Lyst og mod til at arbejde i et team, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger
  • Kan holde humøret højt også når der er travlt
  • Kendskab og tro på DevOps principper

og det vil være en fordel, hvis du har: 

  • Viden eller erfaring med micro frontends
  • Viden om login- og signeringsløsninger
  • Viden eller erfaring med udvikling til iOS

 

Ansøgning og kontakt
Spørgsmål kan rettes til Manager Nikolas Bram på nbm@bankdata.dk og 24 77 01 58. 

 

Søg stillingen - Ansøgninger vurderes løbende.

 

Yderligere informationer

Som ansat i Bankdata har du bl.a. en 36 timers arbejdsuge, 6 ugers betalt ferie og 5 omsorgsdag, se alle Bankdata medarbejderfordel her og lære mere om vores virksomhed og livet i Bankdata på bankdata.dk.

Følg os på LinkedIn