Softwareudvikler – elsker du back-end udvikling, og har du flair og interesse indenfor arkitektur?

Har du lyst til at være med på de allernyeste løsninger indenfor bankverdenen? Så læs nærmere her og få sendt din ansøgning inden din nabo!

Lokation: Silkeborg

Softwareudvikler – elsker du back-end udvikling, og har du flair og interesse indenfor arkitektur?

Skab fremtidssikrede løsninger
Du er med til at sætte dagsordenen gennem open-source Docker container-teknologier, som er beskyttet gennem tokenbaseret validering. Netop den tokenbaserede validering, og alle aspekter omkring dette, kommer du til at arbejde med.

Som udvikler arbejder du sammen med teamet om at designe, udvikle, implementere samt drifte nye og eksisterende løsninger inden for identitets- og autentifikationsområdet. Langt størstedelen af din tid vil derfor gå med at udvikle og implementere løsninger med fokus på dette område.

Udover at udvikle og implementere løsninger skal du også have fokus på vores operationelle setup. Du skal sammen med teamet bl.a. sikre, at både Mean time to Recovery og Change Failure Rate er lav samt andre relevante metrikker. Med andre ord skal du være med til at sikre et produktivt, effektivt og stabilt setup, I er stolte af som team. 

”Vi opererer med et DevSecOps-mindset i teamet og med faglig stolthed, da vi påvirker en stor del af den finansielle sektor. Vi er ansvarsbevidste og sætter en ære i at lave løsninger med høj kvalitet,” fortæller Director, Claus Westergaard.

Sæt dit præg på komplekse løsninger

Stillingen er en unik mulighed for at operere på et højt fagligt niveau, og du vil være med til at påvirke retningen for applikationssikkerhed i Bankdata og til vores kunder. Du får mulighed for at udbrede nuværende koncept, samtidig med at du sætter dit præg på vores løsninger.
Desuden håber vi, at du kan tage dit fag til helt nye højder ved at bringe din viden i spil inden for en lang række teknologier og principper såsom:

 • DevSecOps-setup
 • Tokenbaseret sikkerhed, herunder OAuth 2.0 samt OpenID Connect
 • Domain-driven design
 • Clean Code og Secure Code
 • OpenShift/PaaS
 • Unittest, integrationstest og loadtest
 • Java, Groovy og andre sprog
 • Jenkins, Bitbucket (git) og Artifactory

Et højt specialiseret team
Du bliver en del af Teamet Authentication (AuthN) i Silkeborg, som består af 9 kollegaer fordelt på 2 sub-teams. Du vil indgå på teamet, som er ansvarlig for vores identitets- og autentifikationsløsninger, som er en central komponent, og netop denne vil du være ansvarlig for sammen med en række andre dygtige kollegaer.
Teamet er sammensat af 3 udviklere, 1 forretningskonsulent samt 1 Product Owner, som alle arbejder på et højt fagligt/teknisk niveau.

Kulturen i teamet er åben og ærlig krydret med højt humør og en masse sarkasme.

Din personlige udviklingsbane
Det er i princippet kun dig selv, der sætter grænserne for din egen udvikling i Bankdata, og derfor kan mulighederne være mange. Vi har fokus på det hele menneske, og investerer gerne i din udvikling, fx i form af efteruddannelse, kurser og e-læring.

”Jeg startede selv som forretningskonsulent, og blev så Scrum master, dernæst product owner, og i dag er jeg Director for Sikkerhed og Compliance. Der er virkelig mange muligheder her.” – Claus

Lidt om dig

Vi leder efter talent og personlighed, og i den her rolle er det vigtigt, at du har lyst til at nørde mere i dybden i forhold til almindelig applikationsudvikling. Med andre ord, området er komplekst, og det vil være en fordel at være motiveret af netop denne kompleksitet!

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har en IT-faglig uddannelse, eks. er datalog, softwareingeniør eller lignende med erfaring fra en større virksomhed
 • Har erfaring med objektorienteret programmering. Vi anvender Java til hverdag, men du kan også sagtens komme i betragtning, hvis du eks. har erfaring med .NET eller lignende objektorienterede sprog
 • Har erfaring eller har arbejdet med arkitektur, og evner at tænke arkitektur og drift sammen
 • Taler og skriver både dansk og engelsk.

”Du skal være en god programmør og være med til at skabe den rigtige arkitektur, men det er også vigtigt, at du kan udfordre kollegerne og sammen kan lave fremtidssikrede løsninger. Og så skal du have lyst til at bidrage til den gode humor i vores team.” – Claus

Er du nysgerrig på at høre mere?

Kontakt Director Claus Westergaard Jensen på 2250 7064 eller cwj@bankdata.dk for yderligere information. Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.