Student Analyst, der vil prøve kræfter med rollen som økonomisk sparringspartner i en stor Tech-virksomhed

Er du en ambitiøs studerende, der brænder for økonomistyring? Og ønsker du at kickstarte din karriere i en af Danmarks største IT-virksomheder? Så er du måske den Student Analyst, vi leder efter til vores Portfolio Management Office i Bankdata

Lokation: Fredericia

Student Analyst, der vil prøve kræfter med rollen som økonomisk sparringspartner i en stor Tech-virksomhed

”Det er oplagt at starte sin karriere som PMO Student Analyst i Bankdata. Du får relevant erhvervserfaring, bliver eksponeret til hele forretningen og opbygger derigennem et stort netværk, og qua de varierende arbejdsopgaver bliver du hurtigt klogere på, hvad du virkelig brænder for at arbejde med” – Susanne, tidligere Student Analyst i PMO

Sæt hele din økonomiske værktøjskasse i spil

Som Student Analyst kommer du til at arbejde i spændingsfeltet mellem økonomi, teknologi og strategi, når du sammen med dine PMO Business Partner-kollegaer skal assistere vores forretningsledere med at forvalte en stor IT-økonomi bedst muligt.

Den værdiskabende sparringspartner har en bred økonomisk indsigt, hvorfor du får lov til at teste og udvikle din faglighed inden for både Operational samt Business Finance, og med en alsidig arbejdsdag kan du blandt andet se frem til at:

 • Udarbejde økonomiske analyser og beslutningsoplæg
 • Controlling af portefølje- og driftsøkonomien
 • Forberede rapporteringsmateriale og andre økonomiske præsentationer
 • Deltage i økonomimøder med områdeledelsen
 • Assistere initiativ- og teamledere med forecasting og opfølgning
 • Administrere projektnumre og WBS-struktur
 • Supportere den centrale PMO-funktion eller andre teams i CFO-området med konkrete aktiviteter og nye udviklingsprojekter

Kom med på Portfolio Management-teamets rejse

Du træder ind i et strategisk centralt team i Bankdata, hvor du vil få en stor berøringsflade med forretningen og en højaktuel hverdag. Teamet er under hastig udvikling, og du vil med ansvar og indflydelse få plads til at vokse i din rolle.

Samtidig bliver du en del af et ungt og dynamisk hold, der vil hinanden både fagligt og socialt. Tonen er uformel, og vi har højt til loftet, men professionalismen er stadigvæk i top, og vi ved, at resultater og succes bliver skabt ud fra et stærkt og respektfuldt samarbejde med hinanden og vores kunder.

Ambitiøs studerende med stort gåpåmod

Som Student Analyst er du positiv, åbensindet og imødekommende. Du trives på et hold, men formår stadigvæk at arbejde selvstændigt, og du løser dine opgaver til tiden og med stor faglighed, da tillid og troværdighed er vitalt i vores samarbejde med forretningen. Derudover forventer vi, at:

 • Du læser en bachelor- eller kandidatgrad i (erhvervs-)økonomi (f.eks. HA., cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende) og har minimum ét år tilbage af din uddannelse
 • Du har mulighed for at arbejde 15-20 timer om ugen ved siden af studiet, men med stor fleksibilitet for individuel tilpasning
 • Du er videbegærlig og stræber konstant efter at dygtiggøre og udvikle dig selv såvel personligt som fagligt
 • Du har stærke analytiske evner og styr på detaljerne
 • Du er erfaren bruger af Excel og PowerPoint, og har du kendskab til SharePoint, VBA eller Power BI, er det et plus
 • Du har stærke kommunikative færdigheder både mundtligt og skriftligt – og du formår at gøre det komplekse letforståeligt

Kickstart din karriere i Bankdata

Send din ansøgning, dit CV samt et karakterudskrift via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 6. oktober 2023, og kandidater vil løbende blive indkaldt til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte PMO Business Partner Susanne Falkenløve Elbech på sfe@bankdata.dk eller 20123917.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.