Praktik og studiejob

Vi har jævnligt brug for studentermedhjælpere og praktikanter.

Michael Sølvenius Olesen, Troels Risum Vigsøe Frimer, Susanne Adler Bankdata Fredericia 53

Praktik

Hos Bankdata har vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser i praktik som en del af deres uddannelse.

Du kan blive tilknyttet et bestemt projekt eller en relevant afdeling. Vi definerer en opgave sammen i relation til din studieretning så det matcher kvalifikationer og kompetencer. 

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, flittig og god til at samarbejde. Er du interesseret, er du velkommen til at sende en kortfattet ansøgning vedhæftet cv og seneste eksamenskarakter via ansøgningskemaet.

Søg praktikplads

Studiejob

Som studerende har du mulighed for at komme tættere på Bankdata og prøve din faglighed af under udfordrende og trygge rammer.

I Bankdata sætter vi pris på samspil med studerende og vil gerne skabe relationer med potentielle fremtidige kolleger, allerede mens de studerer.

Så er du i gang med en videregående uddannelse og vil du omsætte din viden til praksis, så hold øje med jobopslagene under ledige stillinger. Som studiejobber vil du blive aflønnet på timebasis.

Er du interesseret, er du velkommen til at sende en kortfattet ansøgning vedhæftet cv og seneste eksamenskarakter via ansøgningskemaet ’uopfordret ansøgninger.

Søg studiejob