Rekrutteringsprocessen

Her får du et indblik i vores typiske rekrutteringsproces.

Marie Herly, Sven Vestergaard Christensen, Khaled El-Ahmed Bank Data Aarhus 74

1. Ansøgning

Når vi modtager din ansøgning, får du en kvittering for modtagelsen. Som ansøger ved du derfor altid, om vi har modtaget din ansøgning.

Afhængig af den enkelte proces, kan der gå nogle uger, før du hører fra os igen. Det kan være som en indkaldelse til samtale eller et afslag på din ansøgning. Hvis det er et afslag, vil du få at vide, hvorfor vi ikke fandt din ansøgning interessant lige nu.

2. Indkaldelse

Hvis du bliver indkaldt til en samtale, vil du ud over dato, sted og tidspunkt få at vide, hvordan processen er, og hvem du skal tale med.

Går du videre til 2. samtale, vil du også blive bedt om at besvare en erhvervspsykologisk test. Testen foregår online, og skal besvares inden du møder til samtalen.

3. Samtaler

Det typiske forløb ved selve ansættelsesprocessen ser sådan ud:

1. samtale:

1. samtale er en samtale mellem dig og en afdelingsleder/chef. Varighed er en time. Hvis vi efter samtalen stadig finder dig egnet, vil du blive indbudt til en samtale mere.

Erhvervspsykologisk test:

Inden 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en erhvervspsykologisk test. Testen foregår online og skal gennemføres inden du møder til 2. samtale.

2. samtale:

Foruden dig og lederen vil der være en HR konsulent tilstede. Du vil i løbet af samtalen få en tilbagemelding på den erhvervspsykologiske test. Varighed ca. 90 minutter.

4. Match

Efter dine ansættelsessamtaler vender vi tilbage med svar - enten i form af tilbud om ansættelse eller afslag.

Får du ikke jobbet, får du en begrundelse for afslaget.

Får du tilbud om jobbet, sender vi dig en ansættelseskontrakt.

Har du spørgsmål til rekrutteringssprocessen, kan du kontakte HR afdelingen på telefon 7924 2233