Kunder & løsninger

Vi leverer digital konkurrencekraft til otte danske pengeinstitutter, som både er vores ejere og kunder. Vi bygger, monitorerer og forbedrer deres digitale produkter, så brugerflader, tilgængelighed og responstid er i international topklasse. 

Arkitektur Silkeborg 18.01.14 V050 EX ALM BRAND

8 pengeinstitutter i én forening

Vores kunder kommer hurtigt fra behov til løsning. Vi bygger nyt fra bunden eller integrerer med innovative løsninger udefra. Så længe vi ender med IT, der starter der, hvor bankkunden står.

Vores mission er at styrke vores ejeres konkurrenceevne. Derfor er det gode og tætte samarbejde mellem pengeinstitutterne og Bankdata særdeles vigtigt. Vores udvikling sker i særdeles tæt samarbejde med pengeinstitutterne, som er med til at stille krav og tester løsningerne. Fx har pengeinstitutterne deres egne Product Owners, som indgår i Bankdatas agile setup.

Bankdata er pengeinstitutternes teknologiske sparringspartner, der forvandler konkrete forretningsbehov til digitale løsninger. Vi omsætter de nyeste teknologier til reel forretningsværdi og sikrer, at pengeinstitutterne er rustet til at møde bankkunderne, hvor de er.

Kunder Og Løsninger 1

En fast del af danskernes hverdag, bankernes forretning og samfundets sikkerhed

Vores løsninger er en integreret del af danskernes hverdag, bankernes forretning og samfundets sikkerhed – det er bare de færreste, der ved det. Men næsten hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger vores løsninger hver dag. 

 

Danskernes hverdag

Næsten hver tredje dansker bruger vores løsninger. Til små overførsler og store livsomvæltninger. Via pc, tablet eller smartphone. Boligkøb, pensionsplanlægning, formueforvaltning og skilsmisse kan være rigeligt udfordrende begivenheder i sig selv. Men det behøver brugeroplevelsen ikke at være.

Vi bygger digitale produkter til en række banker, som skal tiltrække kunder i et af verdens mest digitalt kompetente samfund. Derfor stiller de høje krav til de værktøjer, de møder i kontakten med deres bank. De forventer at kunne overføre penge, handle aktier, købe bolig og ændre pensionsordning, når det passer dem – i sofaen, fra mobilen. Derfor stræber vi efter brugerflader, tilgængelighed og responstid i international topklasse.    

Borgene og virksomhederne i Danmark kender os sjældent. Men vi bygger løsninger, som de bruger hele tiden. Mobilbanker, investeringsværktøjer, MitID-validering og websider er blot et lille udpluk af de løsninger, brugerne møder i deres hverdagsøkonomi og på job. Enkle og stabile systemer på overfladen, men nedenunder ligger avancerede systemer udviklet i et komplekst software-landskab. 

Bankernes forretning 

Vi styrker rygraden i vores kunders forretning gennem udvikling af teknologiske byggeklodser til deres digitale transformation. En vedvarende transformation, som ikke længere er ny normal, men bare normalen i ambitiøse pengeinstitutter. 

Vores kunder kræver pioner-udvikling af brugervenlige værktøjer, der leverer digital konkurrencekraft. Og ekstrem høj sikkerhed og stabilitet i alle de systemer, moderne banker er afhængige af. Til regnskab, risikostyring og rapportering. Til budgetlægning, bogføring og et ocean af andre forretningsprocesser, der optimerer kundernes maskinrum.

Bankdatas løsninger sikrer, at vores kunder lever op til stadig højere compliance-krav fra finanstilsyn og internationale myndigheder. Og at bankernes rådgivere nemt kan levere hurtige svar på svære spørgsmål. 

Vores platforme og kanaler gør det nemt for vores kunder at tiltrække og håndtere både små og store bankkunder. Fra den studerende med en lønkonto og et SU-lån over cykelsmeden med en lille kassekredit til de multinationale koncerner med komplekse krav til deres pengeinstitut.

Samfundets sikkerhed

Danskerne skal kunne regne med, at deres penge er sikre. At de kan overføre penge, betale varer og hæve deres løn, som det passer dem. Virksomhederne skal kunne regne med, at deres transaktioner og valutahandler går glat igennem. Og politikerne skal kunne regne med, at de samfunds-tandhjul, som Bankdata har ansvaret for, drejer, som de skal.

Vi sætter en ære i at udvikle og vedligeholde samfundskritisk it-infrastruktur. Ja, vi gør faktisk en dyd ud af ikke blot at reagere på, men være på forkant med, politikernes forventninger til banksektoren.

Nogle tænker måske, det må være svært at bygge teknologisk infrastruktur, som skal honorere stadig højere krav om compliance og sikkerhed. Vi elsker imidlertid at bygge nogle af verdens mest komplekse software-løsninger, som kan modstå daglige cyberangreb uden at gå på kompromis med enkelhed og brugervenlighed – for hverken bankrådgiver eller forbruger.

Vi programmerer digitale værktøjer til detektering og indberetning af mulig svindel, skattesnyd, hvidvask og terror-finansiering. Hermed kan vores kunder leve op til deres compliance-forpligtelser og samtidig beskytte tilliden til banker og myndigheder i et samfund, som er kendt i hele i verden for den tillid, vi har til hinanden.

Kunder Og Løsninger 2

Vi udvikler tech til banksektoren 

Vi er 1.000 af landets skarpeste fintech-hjerner. Engineers, arkitekter, Product Owners og sikkerhedseksperter, som arbejder uafhængigt af hinanden i featureteams. Vi bygger, monitorerer og forbedrer digitale produkter, så brugerflader, tilgængelighed og responstid er i international topklasse. Vi stiller høje krav til os selv, tager ansvar og har hinandens og kundernes ryg. 

Bliv klogere på Bankdata