Bankdata fordobler antallet af medarbejdere i Aarhus

Bankdata flytter sit Aarhus-kontor til en ny adresse og fordobler kapaciteten til 200 arbejdspladser.

DSC03331

It-virksomheden Bankdata har stor tilgang af medarbejdere og fordobler derfor antallet af arbejdspladser fra 100 til 200. Det er anden gang i år, at it-virksomheden fordobler kapaciteten.  

Samtidig forlader virksomheden de nuværende kontorlokaler på INCUBA og flytter til en ny, midlertidig adresse i Aarhus Nord 1. maj 2023. Bankdatas nye kontor ligger i bygningen med navnet Aksen, hvor også KMD og Alm. Brand holder til. 

”Vi er godt på vej mod medarbejder nummer 1.000 og har efterhånden ikke en ledig kvadratmeter på vores kontor i Silkeborg eller Aarhus. Det giver os helt akutte pladsproblemer. Derfor flytter vi nu til en ny, større adresse i Aarhus, hvor vi kan give vores medarbejdere bedre rammer,” siger Bankdatas adm. direktør, Esben Kolind Laustrup.

 Fordobler for anden gang 

Det er mindre end et år siden, at Bankdata udvidede fra 50 til 100 arbejdspladser i Aarhus. I Bankdata ser man netop Aarhus som det primære vækstområde for it-virksomheden. Det er også baggrunden for, at it-virksomheden har købt en større byggegrund ved Lisbjerg, hvor Bankdata vil bygge en permanent base i Aarhus. I første omgang bygges der plads til 600 medarbejdere, men Bankdata har rettighederne til at bygge et kontor til 1.100 medarbejdere. Flytningen til Aksen er for at løse det akutte pladsproblem. 

”Aarhus har et internationalt it- og techmiljø af højeste klasse. Der er et godt økosystem med mange tech-arbejdspladser og en god it-uddannelse på Aarhus Universitet,” siger Esben Kolind Laustrup. 

”Vi sigter mod at blive den førende digitale partner til den finansielle sektor i Danmark. Det kræver, at vi kan blive ved med at tiltrække og fastholde de dygtigste it-medarbejdere i branchen, og vi tror på, at Aarhus kan understøtte vores ambitioner.” 

I dag har Bankdata kontorer i Silkeborg, Aarhus og Fredericia. Sidstnævnte er hjemsted for virksomhedens hovedkvarter, som blev etableret i 1966. Dengang beskæftigede man fire medarbejdere.  

Bankdata er en af Danmarks største it-virksomheder med ca. 900 medarbejdere og en omsætning på 1,7 mia. kroner. Bankdata har kontor i IT-byen i Aarhus samt Silkeborg og Fredericia. Bankdatas løsninger bruges hver dag af 1,6 mio. danskere og små 200.000 erhvervsdrivende. 

Kontakt 
Presseansvarlig, Jens Refsgaard, på 29898486 eller [email protected]