Bankdata henter ny udviklingsdirektør i Danske Bank

Bankdata ansætter Martin Stampe som ny udviklingsdirektør.

Martin+Stampe

Det er en tung profil, som bliver en del af den øverste ledelse, når Martin Stampe tiltræder rollen som IT udviklingsdirektør i Bankdata pr. 1. august 2022. Martin Stampe kommer fra en stilling som Senior Vice President for Danske Banks data og analytics-område. Han har arbejdet i Danske Bank siden 2004 og har blandt andet haft ansvaret for alle Danske Banks kundevendte digitale kanaler.

”Der er ingen tvivl om, at Martin Stampe er en tung profil inden for finansiel IT. Han har erfaring med både de afgørende kernesystemer og betalingsmotorer og de digitale kundevendte kanaler. Derudover har han spillet en væsentlig rolle i Danske Banks cloud rejse. Med Martin ombord får vi endnu bedre forudsætninger for at realisere Bankdatas strategi,” siger Esben Kolind Laustrup, administrerende direktør for Bankdata.

En innovativ leder

Gennem sin karriere har Martin Stampe bevist, at han kan lede store og komplekse organisationer. Også det har været afgørende for Bankdata, forklarer Esben Kolind Laustrup.

”Martin ‘knows what great looks like’. Han har ledt agile transformationer, bygget innovationsteams og drevet store strategiske initiativer. Derudover har han bred og dyb erfaring med DevOps, Cloud og Open Banking, som alle er helt centrale for Bankdatas strategi.”

Martin Stampe er født i 1979, oprindeligt uddannet software udvikler fra Aarhus Universitet og bosat i Brabrand ved Aarhus. Ved siden af karrieren i Danske Bank har Martin Stampe været med til at etablere Destination Aarhus, der skal gøre Aarhus-regionen attraktiv for professionelle i teknologiske fag.

Om Bankdata

Bankdata er en af Danmarks største it-virksomheder med ca. 900 medarbejdere og en omsætning på 1,7 mia. kroner. Bankdatas løsninger bruges hver dag af 7.500 bankmedarbejdere, 1,6 mio. danskere og 187.000 erhvervsdrivende. Bankdata blev stiftet i 1966 og har i dag kontorer i Fredericia, Silkeborg og Aarhus.

Bankdata er ejet af otte danske pengeinstitutter; Jyske Bank, Sydbank, Ringkjøbing Landbobank, Sparekassen Sjælland-Fyn, Skjern Bank, Djurslands bank, Nordfyns Bank og Kreditbanken.