Bankdata i Top 20 på attraktiv liste

Bankdata springer frem til en 20. plads på dette års IT Company Rank, der måler it-professionelles kendskab og holdning til 60 af Danmarks største it-virksomheder.

IMG 3852+Web

Bankdata har opnået en 20. plads på Version2s årlige imagemåling, IT Company Rank. Her måles it-professionelles kendskab og holdning til 60 af Danmarks største it-virksomheder.

Dette års resultat er en klar forbedring fra sidste år, hvor Bankdata var på en 34. plads. Inden for kategorien "finans" ligger Bankdata på en 5. plads, mens Microsoft indtager førstepladsen på den samlede liste.

1.500 respondenter vurderer økonomi og kultur


Undersøgelsen scorer virksomhedernes image baseret på spørgsmål om blandt andet ledelse, samarbejde mellem kolleger, balance mellem familie- og arbejdsliv og andre relevante faktorer.

Respondenterne er ’it-professionelle’, hvilket er erhvervsaktive med en videregående it-uddannelse og/eller personer, der har it som et væsentligt arbejdsområde. I alt har 1.478 personer deltaget i undersøgelsen, og hver virksomhed er i gennemsnit vurderet af 744 personer.

Talenter lander topplaceringer


Som en del af IT Company kårer Version2 også landets største it-talenter. Bankdatas medarbejdere var igen med i toppen, da priserne blev uddelt: Lena Hoffmann Stubkjær og Kim Kjær Fiedler fra Bankdata landede en andenplads i hver deres kategori.

Silkeborgenseren Lena Hoffmann Stubkjær var nomineret i kategorien “Årets it-projektkonsulent", mens Kim Kjær Fiedler, som er bosat i Brabrand ved Aarhus, tog andenpladsen i kategorien “Årets it-udvikler".

Jury kårer talenter


Priserne blev uddelt på baggrund af en grundig vurdering foretaget af en jury. I år bestod juryen af en række tunge profiler fra toppen af den danske IT-branche.

Juryen vurderer, om kandidaterne møder brancheniveau ud fra deres tekniske og menneskelige færdigheder, evnen til at tænke nyt, deres faglige resultater inden for det seneste år samt deres Linkedin-profil. Desuden bliver der indhentet udtalelser fra kunder og samarbejdspartnere.

Bankdata er en af Danmarks største it-virksomheder med ca. 900 medarbejdere og en omsætning på 1,7 mia. kroner. Bankdata har kontor i IT-byen i Aarhus samt Silkeborg og Fredericia. Bankdatas løsninger bruges hver dag af 1,6 mio. danskere og små 200.000 erhvervsdrivende.