Capture The Flag-event i Aarhus skabte nye forbindelser og værdifuld læring

Tirsdag den 25. juni var Bankdata Security værter for et CTF-event for ansatte, eksterne og studerende. Eventet var fuldt booket, og deltagerne gik derfra med nye bekendtskaber og værdifulde erfaringer.

06 CTF På Aksen

Analyse af netværkstrafik, cross-site scripting, SQL-injektioner og grundlæggende kryptografi. Det var nogle af emnerne, da Bankdata Security i samarbejde med Security Tech Space, Campfire Security og Happy42 inviterede til CTF-event i Aksen i Aarhus.

Deltagerne bestod af et godt mix af Bankdata-ansatte, studerende og eksterne fra branchen. Nogle var med til et CTF-event for første gang, mens andre var mere erfarne – hvilket medførte masser af vidensdeling mellem deltagerne.

God mulighed for at netværke

David Christian Jensen var en af de 50 deltagere, der konkurrerede om at løse flest mulige opgaver i det CTF-miljø, som sikkerhedsspecialisterne Campfire Security stillede til rådighed. Han havde kun ros til overs for eventet, da han efterfølgende gjorde status

”Jeg synes det var en god mulighed for at lære nogle nye mennesker at kende. Jeg er på jagt efter et arbejde, så det er fedt at få udvidet sit netværk. Og så lærte jeg en masse af at teamworke med andre fra branchen med forskellige baggrunde”, fortæller David Christian Jensen, der netop har færdiggjort en bachelor i IT Sikkerhed på Aarhus Erhvervsakademi.

Også Anders Stigaard, der er Senior Software Developer ved Bankdata, var begejstret for eventet.

”Jeg har været med til et par af de interne CTF-events, som jeg har fået meget ud af. Den her gang var jeg i et team med folk, jeg ikke kendte – og det var en fed anledning til at høre mere om, hvordan de arbejder i andre virksomheder”.


David Christian Jensen (T.V.) og Anders Stigaard efter et vellykket CTF-event.

Bankdata er ejet af otte danske pengeinstitutter, herunder Sydbank, Jyske Bank og Ringkjøbing Landbobank. Virksomheden bygger betalingsløsninger, rådgiversystemer og kundekanaler og har 1.000 ansatte på sine kontorer i Fredericia, Silkeborg og Aarhus.