Kenneth Fiil: "En god udvikleroplevelse øger også vores evne til at skabe værdi"

Computerworld har interviewet Bankdatas CTO, Kenneth Fiil, om hvordan han vil gøre livet lettere for softwarevirksomhedens udviklere.

KFI Dsf8958red

Bankdata står over for stigende kompleksitet i udviklingsarbejdet, som udfordrer effektiviteten og innovationskapaciteten. Det fortæller CTO i Bankdata, Kenneth Fiil, til techmediet Computerworld. Han vil derfor adskille udviklings- og infrastrukturarbejdet for reducere kompleksiteten for virksomhedens softwareingeniører. 

”Vores vigtigste mission er at accelerere Bankdatas evne til at levere værdi til kunderne. Hvis vi kigger på vores udfordringer inden for softwareudvikling og opgaven i at skabe produkter til kunderne, så er vores systemer gennem de senere år blevet mere og mere komplekse. Både fra et systemlandskabs- og compliance og sikkerheds-perspektiv, men også i forhold til de produkter, vi udvikler,” fortæller Kenneth Fiil til Computerworld.  

Kenneth Fiil understreger, at det også skal styrke Bankdatas evne til at håndtere fremtidige udfordringer og fremme innovation. Resultatet af initiativerne forventes at være en markant forbedring i udviklernes arbejdsgange, hvilket vil øge deres produktivitet og samtidig gøre dem i stand til bedre at fokusere uden at blive distraheret af eksempelvis kompleksitet i infrastrukturen. 

”Både i branchen og hos Bankdata har man skabt en meget veludstyret værktøjskasse med rigtig mange forskellige slags værktøjer i. Nu skal vi gå fra denne her værktøjskassen med meget i til at tilbyde en sammenhængende brugerrejse for vores udviklere,” siger Kenneth Fiil.

Læs hele artiklen her: Arbejdet for Bankdatas udviklere er blevet for komplekst: Sådan vil CTO Kenneth Fiil løse problemet - Computerworld

Bankdata er ejet af otte danske pengeinstitutter, herunder Sydbank, Jyske Bank og Ringkjøbing Landbobank. Virksomheden bygger betalingsløsninger, rådgiversystemer og kundekanaler og har 1.000 ansatte på sine kontorer i Fredericia, Silkeborg og Aarhus.