Dit arbejdsliv i Bankdata

Vi er drevet af en stærk fællesskabsfølelse. Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, så vi prioriterer skarpt og tror på, at ambitiøse medarbejdere med bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre – i Bankdata og i deres familier.

Bankdata Aarhus Juni 2024 90 EBB HHB SYH Resized Aspect Ratio

Vi er 1.000 af landets skarpeste fintech-hjerner

Vi er engineers, arkitekter, Product Owners og sikkerhedseksperter, som bygger, monitorerer og forbedrer digitale produkter, så brugerflader, tilgængelighed og responstid er i international topklasse. Vi stiller høje krav til os selv, tager ansvar og har hinandens og kundernes ryg. 

Vi arbejder agilt i autonome teams, der bygger microservices og microfrontends uden micromanagement. Vi tror på empowerment, continuous integration og improvements og sigter mod en modulær arkitektur og moderne delivery pipelines. 

 

Ny Collage 1

Vi har skrottet den årlige MUS - Du bestemmer selv, hvordan du vil blive dygtigere 

I 2015 omlagde vi hele organisationen efter agile metoder. I samme ombæring skrottede vi den årlige MUS til fordel for korte eksperimenterende forløb, hvor du selv tager ansvar for, hvor, og hvordan du vil blive dygtigere. Det betyder, at du hurtigt kan lære nye skills og viden, som du kan tage med ind i dit team. 

Et eksempel er vores kollega Kristian Andersen-Møller. Han udnyttede sit udviklingsforløb til at bygge en model, som kan forudsige den økonomiske fremtid for cykelhandlere, frisører og andre håndværkere.

"Da jeg var relativt ny i Bankdata, fik jeg nys om, at en kollega skulle bruge udviklere til et eksperiment med machine learning. Det var jeg ret interesseret i, og jeg fik adgang til anonymiserede data fra små 1.500 virksomheder. Jeg gik så til min leder og spurgte, om jeg måtte bruge dataene til at lave et eksperiment. Og som den største naturlighed fik jeg grønt lys til at bruge arbejdstid på at udforske data og bygge en model, som kunne omsætte data til noget brugbart."

Læs mere om Kristian Andersen-Møllers eksperiment her.

En arbejdsplads med et socialt liv

Vi tager selv et ansvar for det sociale liv i Bankdata. Vi tror på, at det styrker fællesskabet og giver hverdagen mere mening, bedre samarbejde og flere grin.

Vores udvalg arbejder året rundt på at arrangere en bred vifte af spændende events, der både appellerer til den nyuddannede single i byen og til den erfarne med børnebørn og bådeplads.

Vi arrangerer alt fra trailløb i Silkeborgs skove, aftener med brætspil og LAN-fester i weekenderne. Nogle spiller beachvolley og padel, mens andre smager på vin og kigger på kunst.

Bankdata Fredericia Juni 2024 93 MBL CMM Resized Aspect Ratio

 

 

Praktik og studiejob

Hos Bankdata søger vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser til praktik eller til studiejob som en del af deres uddannelse.

Som studerende har du mulighed for at komme tættere på Bankdata og prøve din faglighed fra studiet af under udfordrende og trygge rammer.

I Bankdata sætter vi pris på samspil med studerende og vil gerne skabe relationer med potentielle fremtidige kolleger, allerede mens de studerer.

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, flittig og god til at samarbejde. Er du interesseret, er du velkommen til at sende os din ansøgning.

Bankdata Aarhus Juni 2024 66 AIM JXE Resized Corrected