Dit arbejdsliv i Bankdata

Vi er drevet af en stærk fællesskabsfølelse. Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, så vi prioriterer skarpt og tror på, at ambitiøse medarbejdere med bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre – i Bankdata og i deres familier.

Tobias Rasmussen, Simone Quach Hougaard, Morten Tanggaard Nielsen, Martin Christian Brodersen, Linaj Ravindran, Nicklas Højgaard Nissen Bank Data Aarhus 21

Vi er 1.000 af landets skarpeste fintech-hjerner

Engineers, arkitekter, Product Owners og sikkerhedseksperter, som arbejder uafhængigt af hinanden i featureteams. Vi bygger, monitorerer og forbedrer digitale produkter, så brugerflader, tilgængelighed og responstid er i international topklasse. Vi stiller høje krav til os selv, tager ansvar og har hinandens og kundernes ryg. 

Vi er efterhånden en stor butik, men vi arbejder agilt i autonome teams, der bygger microservices og microfrontends uden micromanagement. Vi tror på empowerment, continuous integration og improvements og sigter mod en modulær arkitektur og moderne delivery pipelines. 

HNT MXM ISA Bankdata Fredericia 41

Vi løser uoverskuelige problemer

Vores arbejde kræver mod og kreativitet og forudsætter frihed og tryghed. Mod og kreativitet til at løse til tider uoverskuelige problemer, som ingen på forhånd kender svaret på. Frihed til at eksperimentere og tryghed nok til at turde fejle – det er nemlig det, vi lærer af. 

Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, så vi prioriterer skarpt og tror på, at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre – i Bankdata og i deres familier.

Dit Arbejdsliv BHP KTN ADF SHF TKY

Et arbejdsliv i balance

I Bankdata tror vi på, at vi hver især er unikke og komplekse mennesker med individuelle færdigheder, evner og behov. Vi lever ‘hele liv’ med relationer, ansvar og involvering. Der skal være balance mellem fritid og arbejdsliv, og balance mellem frihed og ansvar. Ansvar for opgaver, resultater, personlig udvikling og motivation samt samarbejdet med kolleger og kunderne. Vi forventer, at du er engageret, arbejder for at nå vores fælles mål, og at du tager et selvstændigt ansvar for at løse opgaverne og din egen udvikling.

Vi lægger vægt på fleksibilitet, forandringsparathed og tryghed. I Bankdata bliver du del af et stærkt fællesskab. Vi er mange på holdet, men arbejder alle i mindre, specialiserede teams efter agile principper. Du kommer til at arbejde i selvkørende teams og med tæt kontakt til vores kunder. Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, og vi prioriterer skarpt, så der også er tid til at genoplade batterierne uden for kontoret.

 

Din karriere - din udvikling

Medarbejderne er fundamentet i Bankdata. Derfor arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling og videndeling. Vores udviklingskoncept tager afsæt i en agil og dynamisk tilgang til individuel udvikling af kompetencer og adfærd.

Som medarbejder vil du deltage i minimum fire årlige samtaler med din leder, hvor I fastsætter dit udviklingsmål, og hvilke eksperimenter du skal udføre, for at nå din målsætning. Hør mere om, hvordan vi arbejder med medarbejderudvikling her:

Branchens bedste vilkår

I Bankdata kan du bygge kritisk infrastruktur og løsninger til millioner af danskere sammen med branchens skarpeste it-hjerner. Samtidig tilbyder vi nogle af de bedste vilkår og rammer for, at du både kan præstere på jobbet og derhjemme. Det inkluderer bl.a.:

 • 36 timers arbejdsuge med mulighed for flekstid
 • Fem omsorgsdage hvert år til alle
 • Seks ugers ferie
 • Fri på Grundlovs-, juleaftens- og nytårsdag samt fredagen efter Kr. Himmelfartsdag.
 • Forudbetalt løn
 • Attraktiv pensionsordning straks fra ansættelsen
 • Attraktiv honorering af vagter og tilkald
 • Fuld løn under de første 26 ugers barsel
 • Ret til deltid for seniorer og medarbejdere med børn under 12 år
 • Ret til orlov uden løn
 • Pakke til hjemmekontoret med fri mobil, it-udstyr og møbler.
 • Fri frugtordning
 • Forsikringer til behandlinger hos fx kiropraktorer, psykologer, fysiologer etc.
 • Forsikringer med dækning ved ulykke, sygdom og død
 • Gode muligheder for jobrotation
 • En fordelagtig kantineordning hos en af landets bedste kantiner