Vi bygger fremtidens digitale bank

Bankdata er en af Danmarks store it-virksomheder. Vi bygger alt det, der rimer på bank. Fra bank-appen på din smartphone til Danmarks finansielle infrastruktur. Nogle vil kalde det kritisk for samfundet. For os er det fast arbejde.

Tobias Rasmussen, Simon Mikkelsen, Simone Quach Hougaard, Morten Tanggaard Nielsen, Martin Christian Brodersen Bank Data Aarhus 10

Bankdata leverer digital konkurrencekraft til otte danske pengeinstitutter. De finansierer og anvender vores it-systemer, og sammen bygger vi fremtidens digitale bank. 

Mød vores kunder her. 

Vi bygger IT, som bruges af hele Danmark. Hver dag. Borgere, virksomheder og samfundet afhænger af vores systemer - hvis ikke de kører, går store dele af Danmark i sort. Derfor er pålidelighed, sikkerhed og stabilitet nøgleord for vores løsninger. 

Om Bankdata Collage 1

900 kollegaer. Én stærk fællesskabsfølelse

I Bankdata er fællesskabet i centrum. Fællesskabet i det enkelte team. Fællesskabet med kollegerne. Fællesskabet med de otte pengeinstitutter, som via Bankdata bygger finansiel IT.

Vi er mange på holdet men arbejder alle i mindre, specialiserede teams efter agile principper. Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, så vi prioriterer skarpt og tror på, at ambitiøse medarbejdere med bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre – på jobbet og derhjemme.

Brian Herping, Kim Trend Nissen, Jens Peter Kongerslev,  Karsten Kristiansen, Bankdata Silkeborg Juni 2023 24

Hvordan er det at arbejde i Bankdata?

Vi bygger it-løsninger til banksektoren, men du behøver ikke være født med en interesse for bank-it eller finansiel infrastruktur for at være et godt match til os. Det er nok, at du gerne vil arbejde med de nyeste teknologier, i agile arbejdsprocesser og gøre en samfundsmæssig forskel sammen med nogle af Danmarks skarpeste it-hjerner.

I videoen her kan du møde nogle af vores kolleger og blive klogere på, hvordan det er at arbejde i Bankdata.

Historien om Bankdata

Det hele begyndte torsdag 16. juni 1966 kl. 10.00. Her begyndte fire medarbejdere og firmaets første direktør, Arne Birkholm, i små lokaler i Fynsgade i Fredericia. Deres mission var at lave smartere bogføring for medlemsbankerne: Et hurtigt overstået projekt – troede de.