Ambitiøs developer, der kan være med til at skabe fremtidens realkredit univers

Er du developer og brænder du for at arbejde med moderne teknologier og udviklingsmetoder?

Lokation: Aarhus

Ambitiøs developer, der kan være med til at skabe fremtidens realkredit univers

Vi søger flere nye developers til vores udviklingsområde Mortgage Solutions (TK), der arbejder med at skabe fremtidens digitale realkredit univers.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe moderne relationsskabende selv/og medbetjente løsninger i forbindelse med boligfinansiering. Dette er til gavn for vores banker og deres kunder.

 

Java udvikler i et ambitiøst agilt cross-functional devOps team

Som vores nye developer bliver du en del af et autonomt cross-funktional team bestående af udviklere (primært back-end og full stack), Product Owner og forretningsrepræsentanter, der sammen tager ejerskabet for et digitalt produkt og sammen med de 4 andre teams i området arbejder på fremtidens digitale realkreditsløsning.

Vores teknologi stack består af:

  • Micro frontends i Angular
  • Java (Quarkus)
  • Microservice arkitektur
  • OpenShift / Kubernetes

Vores teams har et DevOps mindset og er selv ansvarlige for både udvikling, drift og vedligehold af løsningen – inklusiv deployments til OpenShift.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø hvor høj faglighed og nærvær er i fokus. Vi er 40 dedikerede kolleger i området der arbejder med realkreditløsningen.

Omgangstonen er fri, og der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at indfri dit potentiale.

 

Styrk din faglighed med ligesindede

Du er en udvikler, som trives med at arbejde sammen med resten af teamet og have en tæt dialog med forretningen.
Du elsker solid og langtidsholdbar kode og motiveres af at gøre en forskel hver dag – på dit team og igennem vores digitale produkter (Bankdatas løsninger bruges af 1,6 mill kunder hver dag).

Du er ambitiøs og vil være en del af et team, hvor der er fokus på at vi spiller hinanden gode.

Du trives med at dele viden og at lære nye ting.

Du sætter pris på en arbejdsplads med diversitet, hvor der er plads til, at du kan være dig selv samtidig med at du er en del af et team der sammen skaber noget stort.

Du er frisk på at fejre når vi går i luften med en god release eller fixer en nasty bug i produktion. Og endelig er du glad for en god balance mellem arbejde og fritid.

 

Din baggrund

  • Du har en kandidatgrad i datalogi, er diplomingeniør i softwareteknologi, ITKO eller har en lignende uddannelse bag dig
  • Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring – vi søger udviklere på flere niveauer.
  • Gerne domæne erfaring indenfor realkredit og finansiel it

 

Dine muligheder

Dit arbejdssted bliver vores spritnye kontor i Aksen som ligger i Skejby ved Aarhus.
Her har vi en lækker kantine, fitnessrum og skønne lyse lokaler. Vi har god kvalitetskaffe på kanden og har byens bedste bananordning.

Du får rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede it-talenter, der interesserer sig for netop de ting, du gør. 

Du har mange gode karrieremuligheder foran dig i Bankdata, og generelt udvikler mulighederne i organisationsplanen sig med stor hast.

Samtidig har vi værdien ”Det hele menneske”, hvor vi signalerer, at det er vigtigt, at du trives såvel på job som privat. Her er en 36-timers arbejdsuge og mulighed for hjemmearbejde med til at få det hele til at spille.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior manager Kim Vineke Givskud på +45 23 32 84 77 eller skriftligt på kgv@bankdata.dk.  

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig

 

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.