Lead Platformsarkitekt – flyt vores komplekse infrastruktur ind i fremtiden

Vil du sætte retningen og ambitionsniveauet for de tekniske platforme, som vores udviklere bygger deres løsninger på?

Lokation: Fredericia, Aarhus eller Silkeborg

Lead Platformsarkitekt – flyt vores komplekse infrastruktur ind i fremtiden

Så får du her muligheden for både at nørde teknologi og tænke kreativt, når du sikrer, at vi lader os inspirere af hyperscale, automatisering og IaaS.

”Du er med til at forløse et helt enestående potentiale i Bankdata. Og det er hele virksomheden, der vil det her. Lige fra topledelsen til det enkelte teammedlem,” siger din nye leder, Jesper Ballegaard.

Vi skaber grundlaget for excellent infrastruktur sammen

Vi vil transcendere vores mainframe til en mere fremsynet platform, hvor vi indtænker cloud. Det bliver et langt, sejt træk, hvor fokus i første omgang bliver at sikre, at vi udnytter den nuværende mainframe så effektivt som muligt.

Du samler de tekniske tråde på tværs af cloud, mainframe, netværk og Identity & Access, når vi sammen skaber en løsning med høj datatilgængelighed og low latency. I processen samarbejder du tæt med alle teams i området, og ikke mindst deres tekniske leads og teamledere.

Du bliver en del af en seriøs og inkluderende samarbejdskultur – hvor det heller ikke er alt, der går op i IT:

”Folk her er meget åbne; både for at skabe forandring og hinandens indspark. Og så får vi grinet sammen, samtidig med at vi er meget obs på at passe på hinanden,” fortsætter Jesper.

Du er platformens tekniske samlingspunkt

Du tegner billedet af den, for os, optimale løsning, sammen med vores specialister, hvor du faciliterer vidensindsamling samt samler og strømliner deres tekniske inputs. Det betyder også, at du forholder dig åbent, kritisk og konstruktivt til indkomne forslag og kommer med relevante alternativer.

Udover de nævnte teams samarbejder du med JN Data, som leverer vores infrastruktur og kører vores datacentre samt CTO- og sikkerhedsorganisationen. Så dine dage kan stå på alt fra møder om hardware med infrastrukturorganisationen til workshops om fx sikkerhed og platforms- og arkitekturstrategi.

Du bruger bl.a. tiden på at:

  • afholde workshops med bl.a. ledelse og tekniske leads på tværs af de tekniske stabsteams for at sætte den strategiske retning for det tekniske arbejde med platformen
  • danne dig et tilstrækkeligt overblik over vores IT-landskab, uden selv at have fingrene i koden
  • sikre alignment imellem platformen og Bankdatas igangværende og kommende udviklingsprojekter
  • udarbejde business cases på et realistisk ambitionsniveau ud fra cost-benefit-analyser
  • lægge eksekveringsplaner og samarbejde med teams om implementering.

Vi er åbne for, hvor du får base. Men da du får et bredt samarbejde på tværs af hele organisationen, kommer du til at være på kontorerne i Fredericia, Aarhus og Silkeborg – de fleste teams har kontor i Fredericia.

Infrastruktur-wiz og menneskekender

Med din energi og kreative tankegang får du ting til at ske. Du tager dig tiden til at sætte dig i udviklernes sted og er åben overfor ny teknologi, så vi finder den rigtige løsning. Og så kan du få et konstruktivt samarbejde ud af det, når to tekniske paradigmer tørner sammen.

Samtidig har du:

  • været teknisk ansvarlig for at opbygge og drifte infrastrukturplatforme på tværs af forskellige teknologistakke, netværkstopologier og arkitekturparadigmer
  • haft ansvaret for større cloudmigreringsprojekter, fx on-prem-omlægning til Azure/AWS
  • min. 7 års erfaring inden for IT herunder gerne 4 år med agil softwareudvikling og DevOps-metodik og gerne 3 års arkitekterfaring med cloududvikling og workload-afvikling.

Skal du sætte retningen for vores teknologiske agenda?

Så send dit CV via linket nedenfor – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig.

Vi holder samtaler løbende og slår til, når den rette kollega dukker op.   

Har du spørgsmål til jobbet? Tag endelig fat i Vice President – Infrastructure, Processes & Access Jesper Ballegaard på 7924 2006 eller [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.

Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.