Senior Business Consultant til fremtidens automatiseringsløsninger

Vil du være med til at udvikle de bedste automatiserings- og digitaliseringsløsninger for den finansielle sektor?

Lokation: Fredericia

Senior Business Consultant til fremtidens automatiseringsløsninger

”Inden for automatisering bliver det ikke mere spændende. Du arbejder sammen med erfarne kolleger, og du kan virkelig skabe morgendagens automatiseringsløsninger og tilføre reel værdiforvores mange kunder, ” fortæller Senior Manager Jakob Schrøder Andersen.

Team Automate – vi udvikler automatiseringsløsninger til bank- og arbejdsprocesser

I Fredericia bliver du en del af vores erfarne Team Automate, hvor du arbejder side om side med teamets fire softwareudviklere. Teamet varetager udviklingsprojekter og forbedringsprojekter indenfor automatisering og har en dybdegående domæneviden inden for Tungsten RPA, IBM BPM og Microsoft Power-platformen.

Vi praktiserer agil udvikling baseret på SCRUM-principperne, og du vil opleve en betydelig fleksibilitet i vores arbejdsmetoder, især når det kommer til at arbejde hjemmefra. Vi er i øjeblikket i gang med at udbygge vores ekspertise inden for MS Power-platformen, hvilket vil åbne døre for nye og spændende projekter.

Spil en nøglerolle inden for automatisering

Som vores nye kollega kan du se frem til en alsidig hverdag, hvor du er ansvarlig for, at kundernes behov og ønsker inden for automatiseringsområdet bliver udviklet. Du vil derfor være i tæt dialog med vores kunder, som består af interne afdelinger på Bankdata og eksterne kunder i bankfællesskabet, hvor du identificerer udviklingsbehov og automatiseringsopgaver.

Du arbejder tæt sammen med vores team af softwareudviklere for at vejlede og støtte udviklingen af automatiseringsprojekter inden for fx RPA, MS Power og IBM BPM.

En anden vigtig del af din rolle er at agere som Product Owner, hvor du:

  • faciliterer end-to-end styring og prioritering af backloggen sammen med teamet på alle automatiseringsprojekter
  • skaber overblik over automatiseringsopgaverne og rapporter løbende dette til din leder, så du har styr på at opgaverne matcher teamets økonomiske rammer og strategiske mission
  • sikrer stabil fremdrift på alle opgaver i teamet og hjælper med at sikre at løsningerne, der lander hos brugerne lever op til definition of done.

Personlig udvikling? Det har vi også styr på.

På sigt giver stillingen dig rigtig gode udviklingsmuligheder, da du fx kan avancere til en rolle som Lead Business Consultant. Og hvis du har lyst, kan du også sigte mod en stilling med ledelse og udvikling af medarbejdere.

Du har erfaringen til at sætte retningen for automatiseringsområdet

Optimalt set har du flere års erfaring med at gennemføre digitaliserings- og automatiseringsprojekter, gerne fra finansbranchen, men det er bestemt ikke et krav. Vi forventer dog, at din erfaring har givet dig evnen til at lede et software- eller automatiseringsprojekt fra start til slut.

Du er desuden i stand til at udfordre status quo, se nye muligheder og sætte retningen for nye, smartere løsninger på automatiserings- og digitaliseringsområdet.

Derudover ser vi gerne, at du har kendskab til et eller flere projektstyrings- eller automatiseringsværktøjer, fx:

  • JIRA Software
  • MS Power
  • IBM BPM (CP4BA)
  • Tungsten RPA (tidligere Kofax RPA)
  • Confluence

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os. 

Interesseret?

Så send dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat, og vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jakob Schrøder Andersen, Senior Manager, på +45 4010 4700.

Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.