Senior developer til web-platform

Vil du være med til at sætte agendaen for vores moderne web platform til finansielle hjemmesider?

Lokation: Silkeborg

Senior developer til web-platform

I team Web og Marketing har vi ansvar for at udvikle, modne og drifte vores egenudviklede hjemmesideplatform med frontend i Next.js, redaktørmiljø som headless CMS og en solid understøttelse af bl.a. Azure Cloud og Enterprise Kubernetes (OpenShift). 

Vores platform benyttes både af redaktører og udviklere hos vores største kunder.

Vi udvikler desuden selv løsninger ovenpå og har ansvaret for en række komplette hjemmesider. Du vil derfor indgå i et tæt samarbejde med udviklingsteams i forretningen samt kollegaer i platformsteams til øvrige digitale løsninger i Bankdata.

Din rolle

Som seniorudvikler på teamet er du med til at sætte retningen og modne teamet og platformen, ligesom du også løser de daglige udviklingsopgaver på backloggen.

Vi arbejder efter DevOps principperne og har end-to-end ejerskab. Vores arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter applikations- og API-udvikling samt platformsarkitektur.

Vi arbejder med kritisk infrastruktur, så der er høje krav til sikkerhed, tilgængelighed og performance. 

Du bliver en del af et agilt Scrum-team og kommer udover softwareudvikling til at arbejde med tech-strategi, afklaring og nedbrydning af krav i samarbejde med teamets Product Owner.

Dine kompetencer

Du er en passioneret og erfaren softwareudvikler. Du er vant til at drive en tech-agenda og se forbedringspotentiale.

Du følger med i de seneste udviklingstrends og kan være med til at opkvalificere yngre udviklere. Personligt er du typen, der er nysgerrig og eksperimenterende i din tilgang til opgaverne.

Du sætter en ære i, at teamet leverer kvalitet og high performance løsninger. You know what great looks like – og kan lære andre at mestre det.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • En lang IT–uddannelse som softwareingeniør, datalog e.l.
  • Flere års erhvervserfaring
  • Erfaring med javascript-frameworks (f.eks. React, Next.js) og API-udvikling
  • Kendskab til CMS (f.eks. Umbraco), Docker, Public Cloud, CDN
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Teamplayer der kan gå forrest

Det er vigtigt for os, at du trives i jobbet. Derfor skal du evne at gå forrest og være med til at bane vejen for teamet.

Du skal være god til at omgås mange mennesker og tale både med kollegaer i Bankdata samt udviklere og redaktører i pengeinstitutterne. Kvalitet og performance skal være en selvfølge for dig.

Til gengæld tilbyder vi de bedste rammer for, at du kan få arbejdsliv og familieliv/fritid til at hænge godt sammen. 

Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt fra start. Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast buddy i forløbet. Du får rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede it-talenter, med samme passion for god software som dig.

Dit primære arbejdssted vil være Silkeborg, men der er også mulighed for at arbejde enkelte dage fra vores kontorer i Århus/Fredericia eller hjemmefra efter aftale med teamet.

Ring eller skriv til os 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende Manager Line Nielsen på 7924 2421 eller lin@bankdata.dk. Eller Product Owner Nikolaj Nystrup Lauridsen nnl@bankdata.dk 7924 1788.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale – seneste frist for ansøgning 15. Maj

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.