Talentfuld Software Developer, der fronter DevOps team i Mobil- og Netbank

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af et team med ambition om at blive Danmarks bedste DevOps-team og med et produkt der er fundamental for 1,8 mio privat og erhvervskunders Mobil- og Netbankløsninger.

Lokation: Aarhus

Talentfuld Software Developer, der fronter DevOps team i Mobil- og Netbank

Kritiske systemer bygget på microservices
Som en del af teamet er du med til at forny og redesigne vores systemer omkring brugerprofilering og digitale adgange til afkoblede microservices og microfrontends i henholdsvis Java og Angular.

Systemerne er kritiske for såvel privat som erhvervskundernes mobil- og netbankløsninger, hvorfor microservices og Site Reliability Engineering principper er daglige diskussionsemner ift. optimering af vores løsninger, så de er highly observable med high availability og hurtige svartider, som tilfredsstiller brugerne.

Dette betyder også at teamet er for dig, der har mod på at udvikle dig og lære nyt for arbejdet med at leve op til disse principper og simplificere et komplekst forretningsområde. Arbejdet involverer mange aha-oplevelser, hvor I som team finder nye teknologiske løsninger for at understøtte de føromtalte principper.

 

En hverdag med læring og udvikling
Du vil komme til at arbejde efter agile principper (SCRUM), så nyudviklingen sker iterativt og med fokus på hurtige feedback-loops. Dette bakkes op af de mest sympatiske og tillidsfulde kollegaer, så du har en sjov og lærerig hverdag.

Dette er vigtig for os, for vi tror i Bankdata på at kompleksiteten i arbejdet skal bakkes op af gode kolleger i teams og en udviklingsorienteret kultur som formår at give plads til performance og leverance sideløbende med team’et og du selv løfter jer på den personlige udviklingsbane.

Vi er vant til at vidensdele, når vi finder nye måder at load teste, optimere pipelines eller bruge Machine learning til forudsigelser, så du får rig mulighed for at suge til dig af ny viden. Og når du er inde i domænet, håber vi du vil være med til at inspirere os med nye perspektiver på måden vi løser vores opgaver på, så vi hele tiden forbedrer os og kan være et fyrtårn for andre områder på gode udviklingspraktikker.

Det betyder også, at når der står Java- og Angular microservices i dette jobopslag er det ikke statisk, da det kan ændre sig. Hvis du sammen med teamet ser muligheder for at skabe mere værdi for vores banker ved fx Machine learning fra logs, afkoblede resiliente løsninger i public cloud og så videre.

 

Du er en succes i rollen, når du:

  • kan samarbejde med dit team om at omsætte større behov hos vores kunder til løsninger, der laves i mindre bidder, som løbende bliver deployet (Continuous Delivery) 
  • har fokus på værdiskabelse for kunden og din motivation for at arbejde efter DevOps/Agile principper stiger i takt med dit onboarding-program og erfaring i rollen
  • bidrager med forbedringer i teamet, så vi som team udvikler os
  • er med til at udvikle effektive IT-løsninger, der går hånd i hånd med SRE-praktikkerne omtalt ovenfor
  • tager ansvar for din udvikling i samarbejde med din leder på løbende udviklingsdialoger, hvor I begge er ansvarlige for din kontinuerlige udvikling i Bankdata

 

Dine udviklingsmuligheder:
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at præge teknologi-retningen, tage et ansvar på tværs af fagområdet og på sigt også tage et ansvar på tværs af Bankdata. Teknologisk Lead eller Software Architect er blot nogle af de funktioner, du kan udvikle dig ind i over tid.

Du får optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger og vil have månedlige udviklingssamtaler med din nærmeste leder, der har erfaring med coaching af professionelle cykelryttere herunder den første danske professionelle verdensmester.

Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver, der venter dig.

 

Lidt om dig:
Fagligt er din uddannelsesrygsæk formentligt fyldt med en Kandidat i Datalogi, IT-produktudvikling eller en software-ingeniør-uddannelse. Måske er du nyuddannet, måske har du et par år på bagen, vigtigst er det at du har skilt dig ud ift. peers ift. at løse problemer med software.

Du har under dit studie stiftet bekendtskab med softwareudvikling i Java og har forståelse for en microservice softwarearkitektur med REST-API’er og også gerne frontend i Single-page applications som Angular.

Du er passioneret og nysgerrig omkring læring af nye teknologier, så du kan bidrage i en rejse hvor vores løsninger bliver via nye teknologier som Cloud, Microfrontend og Event-platform. Vigtigst er det, at du sætter retning på din egen faglige udvikling, tager ansvar for at løse problemer, når de opstår og giver plads til andre, så vi leverer, lærer og udvikler os som team.
 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder André Valgren Steensen på 27 89 76 57.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg gerne allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Velkommen til Bankdata

Bankdata bygger software til finanssektoren. Vi er næsten 1000 kolleger på holdet, og vi udvikler digitale produkter, platforme og infrastruktur, som ca. hver tredje dansker, 200.000 virksomheder og flere tusinde bankansatte bruger hver dag.

Vi tror på struktureret personlig udvikling, et stærkt kollegialt fællesskab og at ambitiøse medarbejdere med fleksible og bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre. Bliv klogere på arbejdslivet i Bankdata her.

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.