Bankdata-ansatte rydder bordet ved talent-kåring

Version2 kårer to Bankdata-ansatte som årets største it-talenter i 2023.

It Talent 13
Mette Nyland Christensen og Michael Munch tog titlerne i hver deres kategori.

Bankdata vinder to ud af tre kategorier ved techmediet Version2s årlige talentkåring ’IT Talent’. Bankdata indstillede to medarbejdere i henholdsvis kategorien ’Årets IT-udvikler’ og ’Årets IT-konsulent’. Begge vandt efter en uafhængig jury havde afgivet deres stemmer.

Årets it-udvikler er kernefysiker
Årets it-udvikler er Software Developer Michael Munch. Han er egentlig udddannet kernefysisker og skrev sin Ph.D på Cerns Isolde-laboratorium i Geneve. I dag løser han teknologiske problemer hos Bankdata.

»Jeg skulle finde ud af, hvad jeg syntes, der var sjovt. Var det selve fysikken, eller var det en del af den? Der kom jeg stille og roligt frem til, at det i bund og grund var problemløsningen, jeg nød at lave. Og det kan man nemlig også i it-verdenen,« siger Michael Munch i dette interview med Version2.

I juryens begrundelse lød det således:

"Michael er et rigtig godt bud på årets vinder i it-udvikler kategorien. Her har vi en kandidat, der formår at rykke på mange fronter og i komplekse problemstillinger og viser et stort teknisk overskud til at samle viden og levere løsninger."

Data Scientist med fokus på nye teknologier
Data Scientist Mette Nyland Christensen tog titlen i kategorien ’Årets IT-konsulent’. I Bankdata har hun etableret sig som ekspert indenfor arbejdet med nye teknologier og har bidraget til succes i adskillige teknologiprojekter på tværs af Bankdata. Fra juryen lyder ordene:

"Mette bruger AI og Store sprogmodeller til at hjælpe Bankdata, det er super cool. Hun er en klar stjerne blandt de nominerede. Mette excellerer på det tekniske område og bringer rigtig høj værdi til sin arbejdsplads og de mennesker, hun arbejder sammen med. Nomineringen vidner om et stort menneskeligt overskud og evne til at bevæge sig i organisationen med kompleks viden og formidling," skriver juryen i sin begrundelse.

Juryen for It-talent 2023

  • Annie Stahel, IT-chef, Danmarks Statistik
  • Peter Leth, Direktør, IDA Learning
  • Sara Juhl, Direktør, Bloom Recruitment
  • Ebbe B. Petersen, Global CISO, NNIT
  • Kim Poulsen, Head of Embedded Systems, UNEEG Medical
  • Erik David Johnson, Chief AI Officer, Delegate
  • Dennis Roi Hansen, Head of Intelligence & Audience, Teknologiens Mediehus

Bankdata er en teknologivirksomhed, som bygger digitale produkter, platforme og infrastruktur for otte danske pengeinstitutter. Virksomheden leverer betalingsløsninger, rådgiversystemer og kundekanaler, som håndterer 86 millioner transaktioner og besøges mere end én million gange i døgnet. Virksomheden har godt 900 medarbejdere på sine kontorer i Aarhus, Silkeborg og Fredericia. Læs mere om Bankdata her.

Kontakt:
Jens Refsgaard, Lead Communication Consultant, Bankdata.
[email protected], M: 29898486