Bankdata-CEO fik høvl af medarbejderne til LAN-fest

Folkene bag Bankdatas årlige LAN-fest havde inviteret CEO Esben ’DaWOLF’ Laustrup til at åbne CS:GO dysten og afprøve sine evner i musemåttekast.

Bdlan Collage 290923 011023

I weekenden mødtes 60 kolleger til Bankdatas årlige LAN-fest. Blandt deltagerne var CEO, Esben Kolind Laustrup, som battlede i CS:GO, Trackmania og det obligatoriske musemåttekast. Til lejligheden havde direktøren genoplivet sig gamle gamernavn; ’DaWOLF’.

”Det er et navn, som har skabt frygt i både Quake I, II, Wolfenstein, Doom og ikke mindst de helt tidlige versioner af Counter Strike fra omkring år 2000. Nej, spøg til side, jeg gamede meget, da jeg var ung, og jeg har også spillet CS:GO med mine drenge. Men ret hurtigt blev de bedre end mig, og nu tager de en gang imellem en sympatikamp med mig for hyggens skyld. Det er trods alt sjovere end Ludo,” siger Esben som åbnede ballet. Hele weekenden var der masser af dyster i alt lige fra musemåttekast og bordfodbold til Just Dance og Trackmania.

”BD Lan er bare superhyggeligt. Det hele finder sted i et idrætscenter nær vores hovedkontor i Fredericia, og vi har deltagelse fra kolleger fra både Silkeborg og Aarhus. Det er skønt at se kolleger samles og tilbringe tid sammen uden for arbejdstiden. Det fremhæver virkelig vores værdi om 'det hele menneske' og viser, at vi deler mere end bare arbejdsopgaver. En stor tak til de passionerede folk bag BD Lan og alle de andre engagerede medlemmer af Bankdatas forskellige klubber,” siger Esben Kolind Laustrup.

Hakkende bærbare og toptunede battlestations

Det var dog ikke kun CEO’en, som fik sig en god oplevelse. Også de øvrige deltagere var begejstrede. Fx Sigurd Traberg Moth, der er Software Developer i Retirement Savings.

”Det er en fornøjelse at møde sine kolleger i andre rammer. Man bonder næppe mere end over en fælles interesse som gaming. Og så var det i øvrigt det hele værd at se, at Esben sagtens kan spille CS og kaste med musemåtter,” udtaler Sigurd Traberg Moth.

Jeppe Enevold Jensen, Software Developer i Digital Access, Aarhus, er enig. Han siger:

”Nu er det anden gang, jeg er med til BD Lan, og begge gange har det været fantastisk. Der er plads til alle, uanset om man kommer med sin top-tunede battlestation eller, som jeg, må stille op med en hakket bærbar. Stemningen er god over hele weekenden, og det giver bare en anden form for fællesskab at bruge tid med kollegaerne, uden at det er arbejdsrelateret. Det er også rigtig fedt at se, at det er noget ledelsen støtter op om i sådan en grad, at Esben selv stiller op til øretæver i CS. Til sidst synes jeg også, det er vildt fedt, at der er deltagere fra alle Bankdatas lokationer og ikke bare Fredericia.”