Bankdata har en af landets bedste kantiner

Bankdatas kantine er blandt tre nominerede til Kantineprisen 2022, som uddeles af Landbrug og Fødevarer.

De Fire Kokke NY

Kulmule-dog med urter fra Engesvang mikrogrønt, lammeterrin, jomfruhummerhaler, peberbidder med bearnaisecreme, hjemmebagt manitobabrød og hyldeblomst-sorbetis fra det lokale Voel ismejeri til dessert.

Menuer som denne er hverdag for Bankdatas medarbejdere Silkeborg, som spiser frokost hos en af landets bedste kantiner. I hvert fald hvis man spørger Landbrug og Fødevarer, som hvert år kroner landets bedste kantine med Kantineprisen. I år er Bankdatas kantine i Silkeborg nemlig blandt de sidste tre kandidater i finalefeltet som også tæller kantinevirksomhederne Jespers Køkken og Meyers.

“Med Bankdatas opbakning har vi kunnet lave lige præcis det koncept, vi ville, til de brugere, som er her i huset – indenfor den givne økonomiske ramme. Og lige fra starten var det vigtigt for os at gøre det til en god oplevelse at komme til frokost. Jeg er stolt af det koncept, vi har udviklet. Det er vores eget, og det virker,” siger Mads Birk (billedet, øverst th.), som er køkkenleder.

Nomineret af kolleger
Det er kollegerne på kontoret, der indstillede køkkenteamet til prisen. Siden har køkkenteamet præsenteret deres koncept for en jury, der også kommer på uanmeldt besøg i løbet af sommeren. Vinderen af Kantineprisen 2022 bliver præsenteret på Fødevaredagen 27. september 2022 på Hindsgavl Slot.

Foruden Mads Birk består køkkenteamet af Sebastian Acherman, Rasmus Kronborg Jakobsen og Anders Krath, som alle er faguddannede kokke.