Bankdata indgår samarbejde med Engineer the Future

Bankdata har indgået et samarbejde med Engineer the Future, som arbejder for at få børn og unge til at interessere sig for teknologi og videnskab. 

Mette Marie Buhl 02 MEM DSC01122
Mette Marie Buhl, Senior Vice President • HR, Communications & Strategy

Bankdata har indgået et samarbejde med teknologialliancen Engineer the Future. Alliancen består af omkring 50 ledende virksomheder, uddannelsesinstitutioner og interessegrupper. Fokus er at skabe et inkluderende miljø inden for teknologi og naturvidenskab for børn og unge. Målet er at sikre, at danske virksomheder fortsat har adgang til dygtige kandidater inden for tech og science.

”For at vi som land kan klare os godt i den globale konkurrence, så har vi behov for at have et højt teknologisk uddannelsesniveau,” siger Senior Vice President for HR, Communications & Strategy, Mette Marie Buhl. 

”Vores medarbejdere træder gerne frem for at dele deres viden og erfaring med elever på gymnasier, folkeskoler og online i vores geografi. På den måde møder de unge rollemodeller, som kan inspirere dem til at vælge en teknologisk uddannelse,” siger hun.

Bankdata er en teknologivirksomhed, som bygger digitale produkter, platforme og infrastruktur for otte danske pengeinstitutter. Virksomheden leverer betalingsløsninger, rådgiversystemer og kundekanaler, som håndterer 86 millioner transaktioner og besøges mere end én million gange i døgnet. Virksomheden har godt 900 medarbejdere på sine kontorer i Aarhus, Silkeborg og Fredericia. Læs mere om Bankdata her.