It-studerende vælger Bankdata til

Bankdata hopper tre pladser frem på It-studerendes ønskeliste over mest attraktive arbejdspladser og går fra nr. 40 til nr. 37 ud af 50 i alt.

Universum

Undersøgelsens resultat er netop kommet og viser, at de studerende vælger Bankdata aktivt til. Foråret 2022 har været spækket med karrieremesser, og Bankdata har været til stede og indgået i tætte dialoger med mere end 3500 it-studerende ved 16 events. Synlighed og vedholdenhed betyder noget, når de studerende skal lære en virksomhed at kende. 

 Mette Marie Buhl, direktør for HR, Kommunikation & Strategi i Bankdata, siger:
”Vi springer tre pladser frem på de studerendes ønskeliste, og det er et stort privilegium, at de studerende vælger os aktivt til. Det er altid givende for os at have de tætte dialoger med de studerende på en bred vifte af it-uddannelser. Det betyder, at de studerende ved, hvad vi står for og køber ind på både vores værdisæt og de teknologier, vi bruger, når vi bygger fremtidens bank. Vi ansætter gerne nyuddannede. De kommer med en frisk viden fra uddannelsesinstitutionerne, og det giver en sund dynamik i vores teams, at der er et stærkt mix af nyuddannede og erfarne profiler. Vi er glade for at have et godt flow af kandidater og er meget bevidste om, at vi skal blive ved med at have tæt kontakt til de it-studerende. Derfor glæder vi os til at besøge uddannelsesinstitutioner igen i efteråret.”

Om undersøgelsen: 

I 2020 kom Bankdata på listen for første gang som nr. 41. I 2021 rykkede de it-studerende Bankdata frem til plads 40. Hvert år spørger Universum ca. 1000 it-studerende i Danmark, om hvilke virksomheder de opfatter som attraktive at arbejde hos. De studerende skal pege på virksomheder ud fra en bruttoliste på godt 300 virksomheder. For blot at komme på bruttolisten, skal de studerende aktivt efterspørge at få en virksomhed på bruttolisten mindst to år i træk – man står der altså ikke pr. automatik. De studerende bliver bedt om at vægte virksomheden efter kriterier som f.eks. et godt arbejdsmiljø, løn, karrieremuligheder og om de ser virksomhedens virke som et højere formål.