John Fisker er ny bestyrelsesformand i Bankdata

Bestyrelsesrokade i Bankdata betyder, at Ringkjøbing Landbobanks administrerende direktør sætter sig for bordenden hos softwarevirksomheden.

04 John Fisker Ny Formand 02 (1)

Ringkjøbing Landbobanks administrerende direktør, John Fisker, er ny bestyrelsesformand i Bankdata. Han tager over efter Sydbanks Karen Frøsig, der fortsætter en periode som næstformand. Jyske Banks ordførende direktør, Lars Mørch, fortsætter som næstformand i bestyrelsen, der også tæller Per Munck fra Skjern Bank og Lars Petersson fra Sparekassen Sjælland-Fyn.

”Bankdata spiller en afgørende rolle for alle otte medlemmer af Bankdata, og jeg ser frem til at stå i spidsen for fællesskabet og sikre, at vi også fremover har en datacentral, som kan levere den forretningsunderstøttelse, vi efterspørger,” siger John Fisker, der har været øverste direktør i Ringkjøbing Landbobank siden 2012.

Bankdata er ejet af otte danske pengeinstitutter, herunder Sydbank, Jyske Bank og Ringkjøbing Landbobank. Virksomheden leverer betalingsløsninger, rådgiversystemer og kundekanaler og har næsten 1.000 ansatte på sine kontorer i Fredericia, Silkeborg og Aarhus.