Bliv Senior Manager for vores nye Microsoft Developer Experience team

Kunne du tænke dig at forme et helt nyt team i Bankdata? Og har du lyst til at sætte retningen for vores Microsoft tool stack og sørge for, at den matcher vores udvikleres behov?

Lokation: Fredericia

Bliv Senior Manager for vores nye Microsoft Developer Experience team

Så har du her mulighed for at få det fulde ansvar for Microsoft-udviklertilbud og -drift og for at skabe et helt nyt miljø omkring det. Samtidig kan du se frem til at blive en del af et fantastisk lederteam, hvor gode kolleger står klar med sparring og gode råd.

 

Sørg for, at vores udviklere får den bedste service

Som manager skal du skabe en vision og målsætning for vores Microsoft tool stack on-prem og på sigt i cloud, så det matcher vores udvikleres behov. Du får det fulde ejerskab for området og samarbejder både med de udviklere, der bruger vores tool stack, vores underleverandører og ikke mindst søsterteams på tværs af organisationen.

Teamet, du får ansvaret for, er helt nyt – faktisk eksister det ikke, før du har været med til at sætte det. Men mange af dine nye medarbejdere finder du rundt om i området, hvor de allerede arbejder med Microsoft-løsningerne.

Og når holdet er sat, samarbejder du med dit team om at sørge for, at vores services matcher vores udvikleres behov, at de generelt oplever et højt serviceniveau, og at vores services leverer kontinuerligt med høj sikkerhed på opdaterede systemer. Ligesom I på sigt flytter deres værktøjskasse over i Azure og sikrer en kontinuerlig effektivisering af vores Microsoft-services samt vedligehold, patch og udvikling af vores servere.


Udvikl dit team og flyt vores løsninger i cloud

Som leder sørger du for en tydelig retning for dit team, ligesom du understøtter et godt og agilt arbejdsmiljø, sparrer med dine medarbejdere og sikrer den enkeltes udvikling.

Derudover venter der på den lange bane en masse spændende cloud-udfordringer. Cloud er fremtiden, men ikke noget, man bare gør i et stærkt reguleret miljø som vores. Så du vil også have en snitflade mod vores cloud-udviklere, og du kan se frem til at være med helt i front i takt med, at vi tager vores services i cloud som nogle af de første inden for vores felt.


Et stærkt lederteam med masser af faglig sparring

Du kan se frem til at blive en del af en stærk ledergruppe, hvor i alt 5 lederkolleger står klar til at tage godt imod dig. Sammen byder vi velkommen til en hverdag med masser af faglig sparring og videndeling på tværs af teamet.

Vi supplerer hinanden godt. Der er en god blanding af friskt blod og flere års erfaring i teamet, hvilket giver en god dynamik, men også mulighed for at sætte et aftryk på teamet.

Her er ingen konkurrenceattitude – vi er en del af et fællesskab, vi oplever de samme udfordringer, og det er rart med gode kolleger at læne sig op ad,” fortæller Vice President Jesper Ballegaard.


Ledelseserfaring og teknisk indsigt

Som leder er du kendt for din evne til at sætte en tydelig retning, og med din tekniske indsigt forstår du at støtte dine medarbejdere i deres daglige arbejde.

Det er en fordel, hvis du forstår at tale med og lytte til dine kunder, i det her tilfælde vores udviklere, og stille skarpt på deres behov, for sammen med dit team at finde løsninger, der både møder behov, frister og regler i en stærkt reguleret industri. 

Det vigtigste er dog din evne til at lede området og gøre det til dit eget samt samarbejde bredt med både kunder og samarbejdspartnere og sørge for et højt serviceniveau i dit team. Derudover forestiller vi os, at du:

  • er uddannet datalog eller softwareingeniør
  • har viden om MS-softwareudvikling, -platforme og cloud
  • har hands-on erfaring med personaleledelse
  • ved, hvordan et agilt setup ser ud
  • har erfaring med leverance og projektstyring samt product management.


Er du vores nye Manager?

Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Vice President Jesper Ballegaard +45 7924 2006 eller mail til jbg@bankdata.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.