Senior IT Security Consultant – sæt retningen for it-sikkerhed i Bankdata

Vil du være med til at tage Bankdatas it-sikkerhed til næste niveau og dermed sikre noget af Danmarks mest kritiske infrastruktur?

Lokation: Fredericia

Senior IT Security Consultant – sæt retningen for it-sikkerhed i Bankdata

Bliv den naturlige go-to person, der rådgiver om it-sikkerhedspolitikken og dermed er med til at sikre, at den reelt bliver implementeret ude i organisationen.

Du får en 36-timers arbejdsuge med god mulighed for hjemmearbejde. Mit fokus er på opgaveløsningen, og at du kan påvirke dine opgaver og forme din hverdag. Der skal være plads til både godt kollegaskab og privatliv,” fortæller Sebastian Stray Jørgensen, Manager, Information Security.

Gå forrest med it-sikkerheden i organisationen

Som Senior IT Security Consultant rådgiver du organisationen i forhold til it-sikkerhedspolitikken og sikkerhedsforanstaltninger og får derigennem et stærkt netværk rundt i organisationen. Du vil via dialog med organisationen og dine kolleger få afdækket sikkerhedsudfordringer og taget hånd om dem.

Din hverdag vil være meget varierende. Der kan være dage, hvor der skal skrives konkrete sikkerhedsbestemmelser og foranstaltninger, som kræver ro og fordybelse ned i konkrete lovgivninger. Andre dage kan indeholde workshops og rådgivningsmøder med forskellige teams rundt i organisationen. Der vil også være interne møder i teamet, hvor vi snakker om vores opgaver og prioriterer i dem sammen. 

Bliv en del af et højt specialiseret, socialt og agilt team

I Information Security-teamet møder du 7 kolleger, som skaber fundamentet for sikkerhedsarbejdet i Bankdata. Vi arbejder aktivt hen imod, at det skal være nemt for vores udviklingsteams at være compliant, bl.a. gennem automatisering og rådgivning.

”I vores team kombinerer vi seriøst arbejde med et uformelt og socialt miljø. Vi arbejder efter de agile metoder, hvor samarbejde bliver vægtet højt, og hvor vi er gode til at fejre vores succeser sammen,” siger Trine, Product Owner, Information Security.

Erfaring med it-sikkerhed og brugervenlig kravsætning

Vi leder efter dig, der har et agilt mindset og ønsker at indgå i et team, hvor du bliver specialiseret, men hvor vi løfter i fællesskab. Du går metodisk til værks, kan tænke abstrakt og byder ind i forhold til den fælles løsning.

Endelig forestiller vi os, at du:

  • har en akademisk baggrund, alternativt har du erfaring som udvikler eller sikkerhedskonsulent
  • har nogle års erfaring med kravsætning, afrapportering og compliance, så du ved, hvordan man stiller sikkerhedskrav til software på en realistisk og brugervenlig måde
  • kan fortolke sikkerhedslovgivningen og har erfaring med at rådgive og tage dialogen, så lovgivningskrav omsættes til praktiske krav
  • har kendskab til ISO 2700x, NIS2, DORA mfl.
  • måske har relevante certificeringer såsom: CISSP eller CISM
  • taler og skriver engelsk og dansk flydende.

Er du vores nye kollega?

Så send dit CV via linket nedenfor – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig.

Vi holder samtaler løbende og slår til, når den rette kollega dukker op.

Har du spørgsmål til jobbet? Tag endelig fat i Sebastian Stray Jørgensen, Manager for Information Security-teamet på +45 5144 2193 eller ssj@bankdata.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Hos Bankdata arbejder vi aktivt med at fremme mangfoldighed og diversitet blandt vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor alle uanset kønsidentitet, alder og kulturel baggrund til at søge job hos os.

Bankdata er ejet af otte pengeinstitutter og er med sine godt 950 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde i Bankdata.